Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak dziewczyny uwielbiają być podrywane ? |
Hm. Ostatnio chodzi mi po głowie myśl: "Jak dziewczyny lubią być podrywane ? " Może tu na Forum Któraś z Was napisze ? Pozdrowienia dla ... Pięknych Łomżynianek :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak dziewczyny uwielbiają być podrywane ? |
Pewnie: na samochód, na szpenerski wygląd, na inteligencję, na poczucie humoru, na .......masz tyle tego? Musisz się pewnie zdecydować i ćwiczyć, ćwiczyć...! ;-) Zbych
|
|
Nie zawsze dziewczynom w głowach samochód itd. Ja poznałem moją dziewczyne przez neta, dziwne co. Jesteśmy juz razem 10 miechów i jest nam ze sobą dobrze, a znam parę internetową której właśnie urodził się bobas i wcale nie przez internet hehehe. Dziewczyny lubią być podrywane bo to wskazuje na ich piękno zewnętrzne bądź wewnętrzne, ale na każdą dziewczynę jest sposób ( to tyczy się do każdej). Idziesz do dziewczyny z bukietem czerwonych róż i jest Twoja - Powodzenia. MARCIN
|
|
hehe..niekoniecznie Redds..niekoniecznie :D sayra
|
|
"Idziesz do dziewczyny z bukietem czerwonych róż i jest Twoja - Powodzenia." Moi drodzy... musicie w koncu zrozumiec, ze bukiet czerwonych roz doprowadza kobiete do bialej goraczki. Przeciez dostajemy je od Was przy kazdej okazji: urodziny, imienieny, dzien kobiet, rocznica... walentynki... pierwsza randka... Plakac sie chce! Malwina
|
|
Te, na które działa tylko fajne auto i kasa (tzw. blachary :)) nie są nawet godne uwagi i zachodu... Nie ma uniwersalnego sposobu, każda jest inna ;-) Pozdrawiam
|
|
Jest jeszcze inny sposób oprócz róż, np. Napisać jej liścik miłosny, taki żeby się jej enóżgi uginały przy jego czytaniu, poważnie one to lubią. Albo prosto z beczki wysunąć do dziewczyny : Kocham CIę bądź ze mną, będziemy mieć gromadkę dzieci i będzie oki, do tego Ty będziesz pracować w służbie zdrowia a ja będę na bezrobociu ( Świat według Kiepskich) hehehehe MARCIN
|
|
Panowie to prowokacja !!! Mariusz Pajdorowski jest kobietą i próbuje wyciągnąc od nas wszystkie tajne metody podrywania ...... Zachowajmy je dla siebie - bo czyż wojownik oddaje swą broń przeciwnikowi ?? ;-D Tiger PS Mariusz bez urazy - Kopernik też była kobietą (seksmisja)......... ;-D
|
|
Listy milosne nic nie daja, poza tym, ze dziewczyna wie kto to napisal. Teksty o gromadkach dzieci tez nie... Facet musi sie podobac, tzn. nie wygladac jak chwiej, intrygowac, zachwycac swoja osoba, musi byc twardym romantykiem, musi plakac i smiac sie glosno, gdy ma na to ochota, a nie ukrywac swoje uczucia pod maska nie wiadomo kogo. I zadne metody nie sa potrzebne... zawsze znajdzie sie ktos, dla kogo bedziecie najwazniejsi na swiecie. Malwina
|
|
Nie wiem co powiedzieć bo dziewczyny w dzisiejszym świecie są strasznie wybredne. Nie chciał bym poznac swoją dziewczynę na dyskotece, może to jakiś przesąd ale uważam że tam chodzą mniej zasadliwe dziewczyn. Na dyskotekę powinno się chodzić tyle że dziewczyna ze swoim chłopakiem, a wiele już słyszałem że dziewczyn ama chłopaka a poszła z koleżankami na dyskę i tam poznała jakiegoś fagasa i potem ten drugi musi cierpieć tego nie lubię, na szczęście mam już swoją drugą połówke i jestem zadowolony, Pozdrawiam nara MARCIN
|
|
Jak to mówicie? - na listy miłosne (a te błędy ortograficzne zwalisz na dysortografię?) - na róże (a jak nie ten kolor, a może lubi inne "kwiatki"?) - na romantyzm ( w odmianie "twardziela"?) - na uczuciowość ( to beksa, czy poeta?) - na .... A może trzeba tylko być sobą, ale to "sobą" powinno wyróżniać się jakoś (może osobowością?). Trzeba by pewnie nad sobą popracować...i kto tu jest źródłem rozwoju cywilizacyjnego? KOBIETY! ;-)))) Zbych
|
|
hmmmm ... :)
|
|
Redds ile ty masz latek?? Chyba dopiero co podstawowke skonczyles sadzac po twoich wypowiedziach... :))))
|
|
Nawet nie podstawówkę - raczej cztery klasy i korytarz ;-D Pozdrawiam
|
|
MrS skąd Ty bierzesz takie teksty, chyba ze śmietnika. Jak mi wiadomo studiujesz zaocznie w wyższej szkole zarządzania łopatą i masz zamiar wyjechać Do Afganistany, żeby uzyskić Magistra, ale rozumiem CIę wkońcu lubisz to robić. MARCIN
|
|
Redds Twoje wypowiedzi (ortograficznie, interpunkcyjnie, nie wspominając już o ich zawartości merytorycznej) są denne i ewidentnie świadczą o Twoim wykształceniu. Więcej jak cztery klasy Ci nie daje ;-) Pozdrawiam
|
|
MrS ja jestem studentem, podobnie jak Ty, lecz na zupełnie innym kierunku. Studiuje Ekonomikę i Zarządzanie w Białym i przyznaję, że nawet zdania nie umiesz ułożyć, więc czego chcesz ode mnie. Nie rozumiem takiego prostaka jak Ty, a wyrazy, które stosujesz w komentarzu do mnie są wyssanę z internetowych stron o domowym przedszkolu dlatego nie pisz do mnie komentarzy taka cicha prośba. MARCIN
|
|
Ale Mrs ty iiiiiiiiintelektualista jak z koziej dupy trąba Apis
|
|
Redds w taki sposób to mów do kolegów, którzy są podobnymi do Ciebie ewenementami. Ja jeszcze nie studiuję, ale kiedy będę w Twoim wieku napewno będę miał dużo więcej, mądrzejszych rzeczy do powiedzenia. Nie musisz czytać moich postów, ale Twoje wręcz biją po oczach. Żegnam. Pozdrawiam
|
|
tak...!!! bijcie się, bijcie....! ....dziewczyny to lubią! ...ten zapach adrenaliny, kipiący testosteron, feromony ulatniające się w powietrzu wraz ze świeżutkim, nieświadomie nęcącym potem.... ...kobiety trawione atawistycznym popędem pójdą za Wami jak w ogień.... rozpalą się do czerwoności i będą Wasze! --- PGG
|
|
Jest forum OGÓLNE i POLITYKA. Proponuję Administratorowi by powstało dodatkowo MŁODZIEŻOWE i DZIECIĘCE. Może wtedy każdy znajdzie swoje miejsce na wypowiedzi zależnie od rozwoju umysłu.
|
|
Myślę, że niepotrzebnie sie denerwujecie. Kazdy ma problemy stosownie do wieku i każdy musi je jakoś po swojemu rozwiazać, a nie zawsze ma z kim porozmawiać i może jest to objaw pewnego zaufania do Forumowiczów? Moja propozycja: może traktujmy się bardziej wyrozumiale i łagodnie? Życzę wszystkim spokoju w nadchodzących dniach trzeciego już tysiąclecia naszej ery! Zbych
|
|
Panowie Mimowolnie ( jak myślę) urzadziliscie sobie rykowisko. Moze któraś dziewczyna okaże się wrażliwa na te atawizmy ? :))) A tak, poza tym pozdrówka
|
|
Najbardziej rozsmieszyl mnie text Reddsa o dziewczynach z dyskotek :)))) Kiedys systematycznie uczeszczalam, a biorac pod uwage, ze nie mialam chlopa, wychodzi na to, ze jestem zdemoralizowanym babsztylem bez zasad... Redds dzieki, nie wiedzialabym o tym gdyby nie ty :)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |