Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca w PH Konrad -praca w biurze |
Witam Proszę o rzetelne opinie o ww. firmie, atmosferze pracy, stabilności zatrudnienia, polecacie? jeśli nie to dlaczego? Jestem pracowitą osobą, szukam \"dobrego\" zatrudnienia, stabilnego, bez mobbingu itp. Czy płace to nie najniższa krajowa? Proszę pomóżcie i dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca w PH Konrad -praca w biurze |
żenada
|
|
Jest super wręcz wymażona praca
|
|
Składałem tam dokumenty kilka razy na różne stanowiska i nigdy nie było żadnego odzewu. Także albo mają bardzo wysokie wymagania albo rekrutacja jest jedynie formalnością. Złóż cv, co Ci szkodzi? na rozmowie się dopytasz o zarobki i stwierdzisz czy ci to pasuje.
|
|
PH Konrad jest rodzinną firmą , nawet nie jest to spółka z o.o. - - oni nie muszą ogłaszać konkursów itp... na dane stanowisko pracy, i nie muszą się nikomu tłumaczyć ze swojej polityki zatrudnienia. Więc przestańcie pisać bzdury o ustawionych rekrutacjach.
|
|
Pracowałam tam kiedyś i ogólnie na warunki zatrudnienia nie można narzekać. Jeżeli chcesz pracować i szukasz stabilnego zatrudnienia to dobry kierunek. Z atmosferą, to tak jak w każdym zakładzie pracy. Tak jak ktoś wyżej pisał, firma jest rodzinna. Ogólnie pracę wspominam bardzo dobrze. O ustawionych rekrutacjach nigdy nie słyszałam.
|
|
to czemu juz nie pracujesz?
|
|
Też tam pracowałem w biurze i dobrze wspominam. Oczywiście ludzie są różni ale generalnie atmosfera fajna. A z kasą to wiadomo, ile wywalczysz tyle będziesz zarabiać, można liczyć na coś więcej niż min.
|
|
Cześć, ludzie! Jeśli chcesz znaleźć świetne miejsce, w którym możesz kupić skórki do gier, polecam zwrócić uwagę na tę stronę https://dmarket.com/pl/ingame-items/item-list/csgo-skins/knife. Jestem pewien, że na pewno będziesz zadowolony z jego używania. Przynajmniej nie mogłem znaleźć niczego lepszego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |