Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nick: Kasia |
Osobę, która używa nickname Kasia bardzo proszę o kontakt: 698 506 407.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nick: Kasia |
Czyli mnie? W jakim celu? Kasia..
|
|
Chce się umówić ...
|
|
O proszę,a Pan Andrzej skąd ma akurat takie podejrzenia🙂... Kasia..
|
|
Bo ja też : )
|
|
Acha...😊 Kasia..
|
|
W celu pokojowym. Trudno mi pisać na forum. Proszę o telefon.
|
|
Pokojowym,a czy my się kłóciliśmy, że trzeba teraz pokój i rozejm zawrzeć? Kasia..
|
|
Może ja porobię za negocjatora ?
|
|
He,he, aż tak będzie źle i niebezpiecznie,że potrzebny mediator będzie?...☺️ Kasia..
|
|
Zawsze po tym można się na kawie spotkać... :)
|
|
Aktorze tematu proszę źle tego nie odebrać, ale przyznam szczerze, że Pana(i) nick nie jest mi zbytnio znany z forum,a tym bardziej nie pamiętam abyśmy mieli okazję wymieniać się tu poglądami więc zbytnio nie rozumiem chęci kontaktu ze mną. Kasia..
|
|
Acha Panie Andrzeju to ta propozycja negocjacji to taki pretekst 😉... Kasia..
|
|
Można tak to ująć ...Chałupa prawie gotowa Zapraszam :)
|
|
Ja tylko proszę o telefon w ważnej dla nas sprawie.
|
|
Dla nas? A jaką my mamy razem ważną sprawę gdy nawet się nie znamy. Kasia..
|
|
Tak, bo my mamy Polskę i Łomżę w sercu.
|
|
Ach Polskę i moje miasto zawsze mam w sercu i mieć będę. Proszę pisać o co chodzi ☺️ Kasia..
|
|
podpucha by zdobyć numer telefonu ?
|
|
Panie Andrzeju ja wiem i pamiętam i prędzej czy później obiecuję że w końcu wypijemy ową kawę. Kasia..
|
|
pewnie prokurator ..:)
|
|
Ten alkoholik Andrzej Piotrowski z Nowogrodu chwali się, że chałupę wykończył , jak wcześniej swój związek małżeński, teraz szuka nowej ofiary ?
|
|
Ty a ty robisz za ciecia, przyzwoitkę,troskę udajesz czy może chcesz coś rzec o swojej byłej żonie,czy lubisz tak tylko cudzymi się interesować? Kobiety plotkary to mało sympatyczne istoty, ale facet to jeszcze gorzej... Kasia..
|
|
Katarzyno N. i tu się mylisz, jak zawsze myląc mnie z kimś innym. Żonę miałem i mam tylko jedną a i żyje się nam razem zgodnie , zdrowo i dostatnio.
|
|
Bidulo sam zapominasz co tu na forum wypisujesz i dlatego tak łatwo się gubisz...Tak to jest pić do monitora, pisać a potem zapominać co się tu rzekło. Kasia..
|
|
Paskudny , wścibski charakter... . Pani Kasiu trzymam za słowo i zawsze Panią będzie mi miło gościć , jeszcze raz serdecznie pozdrawiam
|
|
Pozdrawiam, pamiętam i obiecuję ☺️ Kasia..
|
|
Znów konfabulujesz, jak to z tym że mam niby 61 lat i mój rocznik to 1957 , oraz coś tam o Jeziorku i Kownatach :) oto przykłady : Re: moralność w polityce Autor: Kasia.. (---.swiatlowod.avito.pl) Data: 27-05-18 00:17 Stare to ty masz 61 letnie cynadry trolu z Kownat... ---------------- W dvpie mam w co wierzysz, a jak nie masz pojęcia kim jesteś to Aśki podpytaj. ---------------- Autor: Kasia.. (---.swiatlowod.avito.pl) Data: 27-05-18 00:39 Niech ci wystarczy że ktoś kiedyś w związku z twoim zajęciem i biznesem miał do czynienia z tobą, coś do wykonania, więcej się nie dowiesz. --------------- Autor: Kasia.. (---.swiatlowod.avito.pl) Data: 27-05-18 00:45 Idź łgarzu spać, kończę skoro łżesz jak pies. Pewnie w Jeziorku też nie bywasz, nie wpominając o biurze w Łomży. https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=440298&t=440170 ______________________________ Re: atak na religię praojców POlaków Autor: Kasia. (---.swiatlowod.avito.pl) Data: 08-01-18 23:10 Wystarczy że twój kownacki znam i drugi w Jeziorku.( adres) ------------ Autor: Kasia. (---.swiatlowod.avito.pl) Data: 08-01-18 23:24 W Kownatach masz ośrodek, https://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=423475&t=423475 ______________________________ Re: CZY Autor: Mija JEST PRZY ZDROWYCH ZMYSŁACH ? Autor: Kasia. (---.dynamic-ww-07.vectranet.pl) Data: 03-06-17 17:57 ...A odnośnie wsi to chyba Kownaty coś ci mówią, a może skowronki śpiewają ? ---------- Autor: Kasia. (---.dynamic-ww-07.vectranet.pl) Data: 03-06-17 18:24 Picza oj Picza nawet nie masz pojęcia ile osób w związku z twoją wykonywaną profesją i przy budowie kiedyśniejszego domu się u ciebie przewinęło, ... Powiadasz że nie masz pojęcia co oznaczają Kownaty czy ten niby \"ptaszek\" , a polowania też ci nic nie mówią ? ---------- Wystarczy że ja wiem kim jesteś, a jak masz chęć wszem i wobec się przedstawić to wal śmiało może po tym chamskim traktowaniu ludzi sprzedaż ci \"wzrośnie\". ---------- Może gdybyś nie miał wspólnika to i owszem a tak po co faceta z idiotą mieszać? A jak zapomniałeś jak masz na imię to zapytaj wspólnika. --------- https://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=765281&t=765281 hahaha O CO CI CHODZIŁO Z TYM \"ptaszkiem\" i \"skowronkami\" ORAZ Z TYM \"wspólnikiem\" ? ZBIEG OKOLICZNOŚCI, ŻE W ŁOMŻY FUNKCJONUJE BIURO FIRMY DEWELOPERSKIEJ , DWÓCH WSPÓLNIKÓW : DEVELOPMENT SPÓŁKA JAWNA - ZBIGNIEW SKOWROŃSKI i WITOLD MAREK ZACHARZEWSKI ? PO CO PISAŁAŚ O 61 LATACH , KOWNATACH, JEZIORKU, I POLOWANIACH ? P. ZBIGNIEW SKOWROŃSKI to przecież łomżyński biznesmen mieszkający w Kownatach. DLACZEGO WIELOKROTNIE ZWRACAŁAŚ SIĘ DO MNIE PER \"ZBIGNIEW\", \"ZBYSIU\", \"ZBYSIORKU\" ? CZY TO ZBIEG OKOLICZNOŚCI, ŻE OGÓLNIE SZANOWANY PAN ZBIGNIEW SKOWROŃSKI Rok urodzenia: 1957 (61 lat - miał wówczas, gdy tak pisałaś w roku 2018 ) , jest w Zarządzie PPH EXIMA \"AGRICULTURE 2000\" SP. J. ZBIGNIEW SKOWROŃSKI, JEZIORKO, WIELOKROTNIE CI TU PISAŁEM - MYLISZ MNIE Z KIMŚ INNYM ! NIE MAM NIC WSPÓLNEGO Z P. ZBIGNIEWEM SKOWROŃSKIM !
|
|
CZY TO NASTĘPNY ZBIEG OKOLICZNOŚCI : p. ZBIGNIEW SKOWROŃSKI to myśliwy z ogromnym doświadczeniem, polujący na wszystkich kontynentach ?
|
|
O matko znów go bierze. Człowieku sam tu pisałeś o swojej pierwszej jak i nowej drugiej żonie. Idź przewietrzyć głowę,może zajarzysz i sobie przypomnisz... Dla mnie możesz mieć i piąta żonę,ani mnie to grzeje ani ziębi. I nie zawracaj mi 4 liter. Kasia..
|
|
NO skoro tak się trzęsiesz i możesz się zatknąć i tyle czasu poświeciłeś na udowodnienie ,że czarne jest białe a białe czarne to abyś nie popuścił w nogawki, mrugam okiem lewym jak na reklamie piwa i piszę ci - jak tak się śmiertelnie boisz to nie pisz na forum ...Nie będziesz się trząsł se strachu , jąkanie nie będzie ci grozić a my płakać po ... nie będziemy ...
|
|
Kto chce wiedzieć , kto się ukrywa pod nickiem : Kasia ? a no seksi babcia , ciut przed 50ką - niejaka Katarzyna N. ( sama się tak tu przedstawiła kiedyś alkoholikowi z Nowogrodu) właścicielka psa rasy amstaff. Jest jedyną na forum przedstawicielką płci żeńskiej (… celowo nie nazywam jej kobietą, bo to tylko zwykła kłótliwa baba ) – która tu całymi dniami szuka wrażeń i wykłóca się z mężczyznami. Ba, potrafi nawet roczne święta spędzać tu na forum, jak to było ostatnio z Bożym Narodzeniem czy Wielkanocą. Jaka normalna kobieta, mająca dom, rodzinę, męża wdaje się w przepychanki polityczne i napastliwie dyskusje ? Tylko zgryźliwa, samotna jędza, której do wyżycia się i samorealizacji pozostają jedynie kłótnie na forum. Po za tym, to często i gęsto jest wulgarna, trudna w obyciu. Sama często zaczyna kogoś atakować, obrzucać błotem a później płacze, jak jej ktoś odpłaci pięknym za nadobne. Często zachowuje się jak ta przysłowiowa przekupa na bazarze, napastliwa baba. Zarozumiała, z rozbujanym ego, wszędzie się wcina, podszywa się pod wszystko co się dzieje w polityce jak i na forum ogólnym, jakby była wszystkowiedząca i wszystkie rozumy pozjadała. Tym czasem z jej postów bije indolencja, a wiedza oparta jest głównie na materiałach z Youtube (… które to tu często i gęsto wkleja ), oraz na niszowych blogach czy też portalikach nacjonalistycznych. No ale co ona może wiedzieć , jak tu kiedyś sama pisała że młodo zaszła w ciążę, nie było czasu na naukę – i chwali się , że już jej wnuk ma siedem lat - (… masz ona choć średnie wykształcenie ? ), do tego NIE ZNA ŻADNEGO JĘZYKA OBCEGO a i za granicą była, co najwyżej za granicami powiatu oraz raz w Warszawie z wycieczką szkolną do ZOO :) Siedzi tylko w tym grajdole łomżyńskim, zagłębiu ciemnogrodu i wstecznictwa, nie wychylając nosa na szeroki świat , co może wiedzieć o polityce globalnej czy realiach życia na zachodzie , który tak krytykuje ? Jedno jest pewne, to zagorzała orędowniczka Putina i polityki zagranicznej Rosji, taka piąta kolumna na naszym forum. Swoją drogą, jestem ciekaw jaki ona zawód wykonuje ta seksi babcia, w jakich kręgach „intelektualistów” się obraca ? Bo często jej komentarze są na poziomie plot usłyszanych w maglu lub na targowisku … i to wsiowym :) ps: trzy/cztery lata wstecz seksi babcia chwaliła się tu na forum , że ona jest lepsza od odkurzacza, bo jak ona z przodu ciągnie, to jej partner aż dvpą prześcieradło wciąga .
|
|
Początek przeczytałam,reszty standardowo nie zamierzam bo znając mentalność i inteligencję buraka nic mądrego tam nie znajdę. Odniosę się do początku gdzie zadałam sobie trud i zerknęłam. Do tej 50 tki to wcale nie tak ciut. Kasia..
|
|
Pani Kasiu szkoda klawiatury i czasu na to to ...
|
|
Prawda.. Kasia..
|
|
ja też chcę na kawę :(
|
|
O kurczę to chyba trzeba naparzyć dużo dobrej kawki☺️ Kasia..
|
|
wiaderko he he
|
|
Tak jest takie blaszane co niektórzy mieli do noszenia węgla, chochlę do nalewania plus dla każdego po takim samym blaszanym kubku 😀 Kasia..
|
|
no juz juz. dzieci. teraz moze grzechotka i tup tup w piastkownicy ? ...
|
|
tup tup tup https://www.youtube.com/watch?v=_FXw7mHINVw ktośiek
|
|
tak. domyslam sie ze to discopolo... nie wazne, wracajcie do swojej piaskownicy -.-
|
|
Jakie dzieci \"byle jaki\" do jakiej piastkownicy,czy tam piaskownicy? Te czasy to dawno za nami,my dorośli, poważni ludzi,a poczucie humoru to inna sprawa. Kasia..
|
|
ta.. po tym co czytam rzeczywiscie \"Te czasy to dawno za nami\" . wio do piaskownicy -.-
|
|
Byle jaki ja osobiście disco polo nie słucham, chyba że jestem zmuszona na wszelakich weselach i podobnych imprezach na których nie mam wpływu aby rozbrzmiewała muzyka wyższych lotów to muszę strawić ...A tam jak już to Cleo i za krokiem krok.. Kasia..
|
|
byle jaki coś dal Ciebie ......https://www.youtube.com/watch?v=TRBCWWtysFU ktośiek
|
|
Widzisz forumowiczu o nicku \"byle jaki\"są ludzie że gdy trzeba są poważni, kiedy wymaga sytuacja jeszcze bardziej poważni,a jest czas i atmosfera że potrafią się bawić i śmiać nawet z samych siebie i są taborety czyli tzw sztywniacy i drętwe typy ,bez poczucia humoru, nadęte bufony😃 A jak nick masz od osobowości i poczucia humoru to wtedy wszystko jest jasne.. Kasia..
|
|
gwoli bycia dzieckiem. tu nie chodzilo o wiek, prawda? ;] jakiego humoru psychiczny dzieciaku? gdy paru pajacow robi kij wie co, mam nazwac hunorem? ua, macie 3 gwiazdki w the voice of humor... żenada. a no i czekaj, buziaczki \"nie sztywniaki z POCZUCIEM HUMORU\" -.- a teraz jeszcze napiszcie cos o polityce, bla bla bla cleo i w ogole tacy zabawni. btw panie z humorem, taki zart z mojego nicku huahahahaha, tak bardzo zabawne -.- tak dorosle, tak majestatycznie. ... Żenada.
|
|
to byly polslowka. prosze ogarnac.
|
|
Widzisz byle jaki nic a nic z disco polo. https://youtu.be/gLO2gvxIQnk A to inny gatunek https://youtu.be/vdZUK85318w A tu jeszcze inny kawałek https://youtu.be/pJb9JUUZr4I Kasia..
|
|
Szkoda klikania jak tu dziś już ktoś zauważył.... Więc to na tyle w twoim kierunku byle jaki. Kasia..
|
|
Strasznie fajny ten nick i dyskusja jutro jarmark w Nowogrodzie i kawka garąca będzie...
|
|
Ostatnio wnukowi bardzo się podobała inscenizacja walk w Nowogrodzie,tylko w pewnym momencie biedak się wystraszył że naprawdę mężczyznę zastrzelili... Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |