Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie nie tankować na pewno!! |
Na stacji obok Venedy. 7 dni temu zatankowałem sam. oraz do kanistra . Po jakimś czasie sam. przerywał - nic to myślałem stare zabrudzenia. Sporządziłem mieszankę do przycinarki - słabła a po 20 min. nie działała nawet nie zapaliła. W serwisie powiedziano, że do wymiany gaźnik. Kupiłem nową kosę spalinową - która zaczeła słabnąć po 15 min. nie było w niej starego dobrego paliwa. Wyłączyłem. Kupiłem paliwo w innym CPN i działa. Starą przycinarkę przeczyściłem i teraz działa. Do samochodu kupiłem środek wzbogacający i zatankuje etylinę 98, kilka litrów .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie nie tankować na pewno!! |
Etyline 98? Chłopie to niedługo po komunie się skończyło. Radzę w Google poczytać bo etylina była ale w ubiegłym wieku bigi2004
|
|
co to jest CPN ?
|
|
Centralny Port Naftowy ?? stefannowak
|
|
Ja tam tankuję regularnie od ok.2 lat benzynę,jak i ON i nie narzekam.Jeszcze ani razu silnik mi nie zakaszlał nawet.Więc skoro Tobie nie pasuje,to tam nie tankuj,ale i nie siej propagandy...
|
|
\"Biedni\" ludzie, którzy przewyższają formę nad treścią. ****** w złotym papierku pozostanie zawsze gównem. usiu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |