Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stół z krzesłami |
Może wiecie gdzie jest duzy wybór stołu z krzesłami i jak to wyglada cenowo . Dziekuje Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stół z krzesłami |
zależy jakie chcesz. Jeśli mają być byle jakie to wiadomo, że sieciówki. A jeśli lepsze to drewniane, często ktoś sprzedaje używane w bardzo dobrym stanie albo w tym Deutsche Markecie bywają ładne i solidne
|
|
Ja sobie ostatnio kupiłem tutaj: http://www.sandow.pl/ trzeba poczekać 2-3 tygodnie na dostawę , ale są solidne i najważniejsze ,że z drewna litego (tylko blat stołu jest obłogowany dębem )
|
|
W miesnym spytaj albo na stolowce
|
|
Ja kupiłam w meblowym na przeciw Blaszaka. Jest duży wybór i dobra jakość polecam.
|
|
w sklepie meblowym nad biedronką na ul Wyszyńskiego 'wenecja" chyba tak się nazywa, w każdym bądź razie dużo stołów mają i krzeseł ®
|
|
Ogarnij sie matole i rusz dupe, co to znaczy cenowo, dla jednych tanio dla dziadow drogo, zalezy do aspiracji i kieszeni
|
|
blat swiety czysty jeden wspolny nie podzielny z stolami ciezej u nas w lomzy
|
|
pytaj w zambrowie
|
|
tanio i od ręki ale nie koniecznie na lata-jysk. porządnie-na poligonowej jest kika zakładów stolarskich i tam trzeba udać sie osobiście ustaić ceny i materiały. stół dębowy rozkładany do 3 metrów z 10 krzesłami tapicerowanymi kosztował 4 tysiące czekać trzeba było 2 miesiące.
|
|
duzo frajerow moze usiasc az 10
|
|
Stół kupiłam na allegro,jestem b.zadowolona-cena 199zł+ przesyłka gratis:)chyba jeszcze mają-;) http://allegro.pl/nowoczesny-stol-szklany-moderno-siestadesign-150cm-i4122104609.html Mają w sprzedaży również w bardzo dostępnej cenie krzesła-u innych sprzedających cena x2 ,a u nich?-tylko 79 zł sztuka :) http://allegro.pl/nowoczesne-krzeslo-siestadesign-modena-ekoskora-i4226285666.html Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Na rynku w Łomży masz duży i tańszy niż w sklepach wybór.
|
|
w kupiskach nieniecki kupisz w niskiej cenie
|
|
Na allegro kupicie ale nie z drewna. Nogi oczywiście reszta to oklejanie mdf. Zadziwiające że najważniejsza cześć stołu robiona jest z dykty. Stoły całe z litego drewna najtaniej u stolarza. W sklepie za cos takiego jest dwa razy drożej. Stoły szklane? Po co? Zimne. Widać brud i twoje dziurawe kapcie. Stół w domu jest ważny jak łóżko. Dlatego tylko drewno i to dąb
|
|
Ten temat bardzo mi pomogł
|
|
Ja preferuję lokalne zakupy.
|
|
Zależy,jakich poszukujesz. Każdy ma jednak inny gust.Teraz masz bardzo dobry wybór zarówno w sklepach stacjonarnych jak i internetowych.
|
|
Mnie akurat bardzo podoba się klasycznie urządzony dom czyli drewniane meble i miękka sofa. Oczywiście stół powinien być dębowy lub mahoniowy:-).
|
|
Z tych dostępnych w sieci to polecam nowoczesne meble do salonu. Moim zdaniem to dobre rozwiązanie również w przypadku krzeseł choćby z uwagi na profilowane oprarcia i tapicerowane siedziska. To znacznie zwiększa komfort siedzenia, a tak na surowych krzesłach po pół godziny wszyscy zaczynają się wiercić z niewygody.
|
|
Biedroneczka trolu nikt już się nie nabiera na twoje wypociny. Ten gó.wniany sklepik sprzedaje badziew i chłam i tego swoją reklamą nie zmienisz.
|
|
Nie wiem... może w sklepach meblowych? Tak mi się zdaje, no wiecie... w sklepach meblowych bywają meble, w tym stoły i krzesła.
|
|
przemko00 daj spokój z tym bieda-sklepikiem. ceny z du..y a jakość do du.y
|
|
Ja mam dobre doświadczenia ze sklepem www.mirjan24.pl/61-stoly-krzesla. Kupiłam od nich stół rozkładany na 8 osób a krzesła dobrałam tapicerowane - rewelka, cena przystępna i jakość ok.
|
|
etno nikt nie kupuje w tym twoim bieda-skepiku. Towar mierny -odradzam
|
|
Kto ma okrągły stół rozkładany? Czy tylko na zamówienie czy są gotowce?
|
|
Kto to kupuje. Słaba jakość i mierny wygląd. Odradzam
|
|
Zdecydowanie Mirjan24.pl mają bardzo duży wybór krzeseł i stołów. Mój zestaw kuchenny ma już 5 lat i wygląda super, a niedawno zamówiłam zestaw do jadalni. Stół z krzesłami jest rewelacyjny, rozkłada się łatwo i jest stabilny, a krzesła bardzo wygodne. https://www.mirjan24.pl/31-stoly-i-krzesla beata.lisek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |