Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dr. Czarne |
Dr. Czarnecki z Czartori to weterynarz niby skutecznie leczy ziolami a tak naprawde to niktórym szkodz i wyłudza pieniądz dorobił się majątku i dalej stosuje te swoje praktyki w prywatnej rozmowie co pomaga na bule kręgosłupa stwierdził ze rechabilitacja a sprzedaje ziólka za 120zł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dr. Czarne |
Zamiast na ziółka warto zainwestować w słownik.
|
|
Cena ziółek mocno nieaktualna,jak i wpis który wygląda na zaszkodzenie komuś. Sęk w tym że wystarczy tam pojechać i zobaczyć ilość aut z rejestracją z całej Polski,a ja sama jestem przykładem że to nie lekarze mi pomogli z kręgosłupem,a On i pomaga do tej pory,za co jestem bardzo wdzięczna. Kasia..
|
|
Za taką praktykie jak stosuje p. Czarecki w Poznaniu taki znachor został skazany na dwa lata więzienia
|
|
Jak widać przy prawie 30 letniej swojej działalności nikomu krzywdy nie zrobił to po pierwsze,a po drugie nikomu nie mówi aby gdy bierze leki je odstawić tylko zioła wspomagają leczenie.A zresztą każdy leczy się tym czym chce i uważa za słuszne,a o skuteczności leczenia świadczy liczba ludzi tam przyjeżdżających . A moje plecy miewają się po masażu zawsze super. Kasia..
|
|
Dr.Czarnecki nawet nie zobaczy wyników lekarskich tylko odrazu sięga po ziółka
|
|
Idiotyzmy wypisujesz,jeśli chcesz leki i interpretację wyników to do lekarza,tam nikt ci farmaceutyków na receptę nie wypiszę, więc czemu jesteś zdziwiony że dostajesz zioła? Chcesz garść tabletek to do apteki. Kasia..
|
|
i woncha pałe
|
|
znachor nawet prostatę u Kaśki wyleczył :) teraz pracują nad starej babci seksoholizmem
|
|
jakim trzeba być w rozwoju cofniętym wierzyć , w zioła ,wróżki,znachorów ..it ciemnota
|
|
De.wotko ...najlepsze na kręgosłup są wycieczki do Jednaczewskiego..., PO co tak daleko do Czartorii..? pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Paplak nie wnikaj za bardzo. Ja nie pytam czemu tak daleko i po laskach lochy szukasz. Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |