Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WETA zaprasza nowych uczniów |
Do szkoły gdzie nauczyciele są tchórzami i boją się walczyć o swoje bo Pani dyrektor z mężem są z PiS? I na kogo takie parówy jak Ci nauczyciele w WETY wychowają młodzież?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WETA zaprasza nowych uczniów |
Moze pajacu przedstaw sie z imienia i nazwiska skoro zdecydowales sie obrazac wszystkich nauczycieli w tej szkole? Moze do niektorych glabow dotrze w koncu, ze jezeli ktos sie nie zgadza z ich zdaniem to nie oznacza, ze jest glupi itd. Kiedys w jednej wsi byl taki madrala, co uwazal, ze cala wies to idioci, okazalo sie, ze potem pojechal w kaftanie. Nie oceniaj wszystkich swoja miara
|
|
Jak wychowują? Z tego wynika że mądrze podeszli do sprawy i nie biorą młodzieży jako \"zakładników\" w okresie gdy są wszelakie egzaminy ... Kasia..
|
|
Hmm... Jeśli jesteś nauczycielem w tej szkole to tylko pozostaje mi się poddać. Ortografia na takim poziomie że ręce opadają.
|
|
Niestety moj telefon nie obsluguje na te chwile polskich znakow, ale nie o tym byla mowa. Moze sie przedstaw, a nie odwracasz kota ogonem.
|
|
Mój też nie ogarnia takich znaków a jednak potrafiłem sobie poradzić... a co do przedstawiania się - znasz zasady Savoir-vivre? Wchodzisz na mój temat wyzywasz mnie od pajaców i żądasz danych osobowych... Jak się do kogoś przychodzi to należy się przedstawić. Więc czekam :)
|
|
Jezeli nie dostrzegasz roznicy pomiedzy obrazaniem wszystkich nauczycieli w danej szkole, ktorych personalia sa znane i ogolnodostepne, a swoja osoba pod postacia anonimowego nicku w internecie to raczej nie ma o czym dyskutowac.
|
|
Ze strajkiem, czy bez nie zmieni się zdawalność matur, nadal będzie dwadzieścia kilka procent.
|
|
Jacy nauczyciele taki strajk i taka zdawalność...
|
|
vn750 jak jesteś taki dobry to przenieś się do vety i wtedy zdawalność będzie 100%.
|
|
Myślisz że jesteś anonimowy Wojciechu Banas*ku....?
|
|
Wojtku B musisz sztandar na uroczystościach a tu takie świństwa wypisujesz? Dwulicowy jesteś
|
|
Nosisz*
|
|
No to sprawa się rypła.
|
|
wstyd dla tego dwulicowego pana
|
|
I już masz zdane do następnej klasy głąbie .
|
|
On już edukację zakończył. To facet po 40-stce :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |