Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WETA nie strajkuje? |
Właśnie oglądałem wywiad z Panią dyrektor WETY... nauczyciele tej szkoły nie strajkują a Pani dyrektor nawet wysłowić się nie potrafi, podejrzewam ze to jakaś rodzina naszej łomżyńskiej gwiazdy Bernadetty bo to musi być rodzinne - normalnie spodnie opadają...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WETA nie strajkuje? |
Na pewno też chcą podwyżki ale ich priorytetem jest być i do końca wspierać podopiecznych
|
|
Oho tuba PiS-owska się odezwała w obronie... Za te pieniądze co nauczyciele mają na pasku ja śmieci bym nie segregował a co dopiero uczyć i kształtować dzieci i młodzież WETA wielki wstyd!!!!!!!!!!
|
|
Pani dyrektor to żona pisowca dlatego nie strajkuje szkoła...bo nie może
|
|
Brawo weta!!
|
|
super
|
|
SUPER
|
|
Popieram
|
|
Brawo WETA !!! A Wy popierajcie strajk, wakacje są długie, będziecie mieli czas odrabiać widzimisię nauczycieli, im za to zapłacą, a Wasze wakacje pójdą się j..ć :)
|
|
Odezwał się socjal 500+
|
|
|
|
Kilka razy musiałam to wkleić i napisać bo nie chciało przejść.. czyżby i 4 Łomża była przeciwko tym co są przeciw strajkowi....? 😂
|
|
musiałaś*
|
|
Brawo weta. Mądrzy nauczyciele.
|
|
Popieram Wetę i wszystkich Nauczycieli, którzy mieli odwagę przeciwstawić się tej hucpie w wykonaniu uczycielek. DiDi
|
|
Należy brać wzorce z takich nauczycieli , którzy nie biorą dzieci jako zakładników do osiągnięcia swoich celów. Broniewskiego strajkujący nauczyciele biorą wzorce od bolszewików którzy przywiązywali dzieci do czołgów w 39 roku atakując Grodno . Hańba.
|
|
WSTYD NA CALA POLSKE !!!! olbrys pisiakowa towarzyszka !!!!! BRAWO NAUCZYCIELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mario
|
|
Z tego co wiem to i w wecie nauczyciele chcieli strajkować ale presja odgórna była tak silna że zrezygnowali. Biorąc pod uwagę kiepski nabór zwyczajnie obawiali się o pracę gdyby przeciwstawili się dyrekcji (Nie zapominajmy że dyr wety to żona wicemarszałka województwa obydwoje z PiSu więc strajk na logikę nie wchodził nawet w grę)
|
|
Argumenty i godziny a nie strachy i szantaże :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |