Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
my rodzice pewnie bardziej przeżywamy egzaminy dzieci niż one same.. |
i mam nadzieję że mimo tego całego rozgardiaszu stres im się nie udzieli i dadzą radę, trzymam kciuki.. :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: my rodzice pewnie bardziej przeżywamy egzaminy dzieci niż one same.. |
Uczniowie są teraz zakładnikami sporu politycznego. Nie powinni mieć chaosu w tak ważnych dniach. Przyjdzie czas że za to \"podziękują\"!!
|
|
Porozmawiaj z nimi. Nie czują się zakładnikami.
|
|
Ja ze swoim rozmawiam codziennie. Jest mu na rękę że nie musi chodzić do szkoły ale nie zdaje sobie sprawy że może to rzutować na przyszłość niestety
|
|
Ten co dał tytuł pewnie nie zdawał nigdy egzaminów. By pamiętał.
|
|
Stres udziela się Broniarzowi. Czy w zamian za taką polityczną szopkę, pełokało zrobi z niego jedynkę na liście do eurokołchozu.
|
|
Usuwane są treści na temat prawdy o nauczycielach i ich strajku. Na Spotted usunięty bo robiło się gorąco, tu był założony temat - tez usunięty po 30 minutach przedwczoraj. Wszyscy mają popierać ten perfidny strajk w takim razie..?
|
|
lvl spójrz w lustro. Tam zobaczysz perfidną osobę. Rządzący szastają kasą na swoje premie i nagrody rolnikom obiecują na świnie krowę itd. Na publiczną tvpis przyznali dodatkowo prawie miliard. Rydzykowi dają z każdego resortu. Policjanci nie wypisywali mandatów to szybciutko dostali dodatkowo 500. Itd itd. A nauczyciele niedobrzy bo strajkują.
|
|
Wszyscy powinniśmy zastrajkować,bo nie tylko nauczyciele mało zarabiają.Problem w tym ,że nie każdy w budżetówce.Co mają zrobić i jak zastrajkować ludzie z wyższym wykształceniem,którzy pracują za marny grosz gdzieś ......np sklep,gastronomia.Ciężki kawałek chleba i bez możliwości podwyżki.Jestem za ,kto może niech walczy.
|
|
Wszyscy powinniśmy zastrajkować.Tylko nie wszyscy pracujemy w budżetówce .Nie tylko nauczyciele mało zarabiają.Ile ludzi z wyższym wykształceniem pracuje w sklepie,piekarni czy gastronomi za mniej niż najniższą krajową.Tylko im nie można strajkować.Jestem za.Kto może niech domaga się swego należnego.
|
|
Dzieci mają zdać egzaminy i mature i ich oraz ich rodziców g#wno obchodzą żądania \"ucycieli\" !!! Macie płatne wakacje to se siedźcie i strajkujcie
|
|
Kropka widzę że tobie nauczyciele nie pomogli w edukacji ...
|
|
Akurat mnie pomogli. Ale co teraz się dzieje to wstyd, żenada, dno... Żeby w takim okresie strajkować?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |