Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
opeacja zaćmy i jaskry |
jaki szpital mogo państwo polecić na operacje jaskry i zaćmy i czy operacje pomagajo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: opeacja zaćmy i jaskry |
Szpital Łomża ,tak zdecydowanie pomagają ! Jednak trzeba jakiś czas po zabiegu słuchac i wykonywać zalecenia lekarza .
|
|
szpital Łomżyński to powinni dawno zamknąć to nie szpital to wykańczalnia ludzi jeden wielki syf a i nawet żeby nie było oddziału dziecięcego tylko wszystko w białym ..porażka to po co ten szpital
|
|
Tylko Bialystok(gigant na Sklodowskiej).Jestem trzy tygodnie po zabiegu,polecam bardzo.
|
|
Także polecam Gigant Bstok
|
|
A ja polecam Gigant Łomża przy którym \"gigant\" białostocki jest powiatowym szpitalem z głębokiego PRL-u
|
|
ale ty masz fantazję wmawiaj tak sobie nieszczęśliwy człowieku
|
|
Można przecież taką operacje zrobić prywatnie, a nie czekać miesiącami aż zaćma będzie postępowała.
|
|
a ile kosztuje prywatnie i gdzie jo można zrobić
|
|
opeacja zaćmy i jaskry |
prywatnie polecam dr jana grochowskiego. robil operacje zacmy mej matuli w szpitalu w lomzy i wszystko jest ok. jego nastepcy w szpitalu w lomzy robili mej matuli operacje na 2 oko i nie jest ok az do dzis po kilku latach od operacji. jeden z najlepszych specjalistow w polsce. kiedys byl ordynatorem okulistyki w szpitalu w lomzy (na szpital w lomzy byl za dobry) i przyjmowal naprzeciw szpitala w lomzy na pilsudzkiego. teraz nie wiem czy tam przyjmuje,ale napewno przyjmuje w bialymstoku. wiem,ze wiele osob,ktore u niego robily operacje-chwala go sobie. teraz szpital w lomzy prosze omijac z daleka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |