Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozsypane szkło po wypadku |
Pytanie raczej do służb- Kiedy ktoś zajmie się tym szkłem rozsypanym na chodniku po wczorajszym wypadku na Księcia Janusza? Szkło jest rozsypane na odcinku kilkunastu metrów, ja wróciłem do domu z kilkoma kawałkami szkła w podeszwie ale nie o to chodzi - już widzę jak jakieś dziecko na spacerze się potknie i wpadnie w te szkło!! A potem będzie płacz i szukanie winnych!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozsypane szkło po wypadku |
Internetowy społeczniaku, już ci ktoś napisał na Facebooku, że internet to nie jest miejsce do zgłoszeń dla służb. Masz internet, a nie masz telefonu komórkowego, żeby wykręcić 112? Poza tym też ktoś słusznie na Facebooku ci napisał, że wczoraj na Księcia Janusza nie było żadnego wypadku. Poczytaj sobie znaczenie słowa WYPADEK.
|
|
Przejdź sie sam po tym szkle lub wyślij tam swoje dziecko a potem tu się wypowiadaj
|
|
Czyli znaczenie słowa przypadek jest dla Ciebie największym problemem w tej sprawie? :) Gratulacje :)
|
|
Nie, największym problemem w tej sprawie jest dla mnie to, że będąc na miejscu i widząc dane zagrożenie, zamiast od razu zadzwonić na numer alarmowy 112 i wezwać służby to wróciłeś do domu i trollujesz w internecie. Skoro masz dziecko to domniemywam, że nie jesteś nastolatkiem. Powinieneś więc umieć zachować się odpowiednio w takiej sytuacji. Zachowujesz się jednak jak gówniarz.
|
|
Czyli ja jestem gówniarz a dla Ciebie największy problem to sposób reakcji? :) Gratulacje :)
|
|
Czego? Reakcji? Napisanie posta na forum albo Spotted nazywasz reakcją? To idź i zobacz czy szkła dalej leżą czy nie. Jakbyś był dojrzałym człowiekiem to zalatwilbys sprawę w 5 minut. No, ale Ty wolisz wierzyć w magiczne działanie internetu :) Pamiętaj, że Tobie przeszkadza to leżące szkło, a jak na razie to nic nigdzie nie zgłosiłeś. Marnujesz tylko niedzielę pisząc głupoty w internecie.
|
|
To przestań tu siedzieć i trolować
|
|
Zależy na forum, A ciężko zadzwonić, ślizganiu się na czyjejś dup** i czekanie na kogoś. Dewizą bl
|
|
Marceli a piszesz to bo?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |