Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowatorski projekt Gminy Nowogród |
Bardzo dobrze że zaczęli, fajnie że pierwsi poszli urzędnicy gminy i ich rodziny. Dobry kierunek, tak trzymać!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowatorski projekt Gminy Nowogród |
A ty chciałbyś być królikiem doświadczalnym?
|
|
Z artykułu na tym portaliku można pozyskać informację, że udział w szkoleniach przeznaczono dla 300 osób, także wydaje mi się, że skorzysta całkiem spora grupa, a nie jak wspominasz \"swoi\" ponadto sprzęt zostanie dla dzieciaków w szkole, jesteś malkontenetem chłopie. Próbowałem się zapisać na dofinansowania unijne powiatowe Łomżyńskie zero odzewu, zero odpowiedzi, także nie ględz.
|
|
... jak w przyjmowaniu benefitów i czerpaniu korzyści, zawsze mogę iść na pierwszy ogień i zostać królikiem doświadczalnym :) Autor: nie`dotyczy ... a ty nie chciałbyś darmo skorzystać ze szkolenia ?
|
|
Nowatorski to ten projekt nie jest bo już dawno ta opcja garnęła dla siebie i swoich ag resztę towarzystwa traktuje jak wrogów , lub jak to ujął Dyndała PełOwski trzeba strząchnąć z drzewa tę stonkę... Model stary jak stara partia nic ciekawego...wyrazy współczucia za takie pomysła..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |