sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ogłoszenie

Jeśli jesteś młody , kreatywny i lubisz wiedzieć - możesz być dziennikarzem Radia Białystok . Spróbuj - możesz tylko zyskać. 12. stycznia spotkamy się w Łomży , 13. w Suwałkach .
Do 10 stycznia złóż CV w łomżyńskim lub suwalskim studiu Radia Białystok . Warunki to dobry głos , wyższe wykształcenie i ciekawość świata. Eliminacje w samo południe 12. stycznia w Łomży , 13. w Suwałkach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ogłoszenie

noi ???

MARCIN

co noi. siędo roboty weź darmozjadzie. Kiedyś pracowałeś a teraz ??? Tylko internet Ci we łbie.

Pozdrawiam.

Czy ktoś odniósł wrażenie ze użytkownik redds i Mariusz Pajdorowski to ta sama osoba co ty gadasz sam do siebie.

aha po IP widac...a moze on o tym nie wie.... :))

hmmm nie wiem o co biega ale ja pracowałem w Niemczech nie dawno i wiem co to robota. A puki co mam studia na głowie pozdrawiam 9 podobno jesteś mną heheheheheheheheh Panie Mariuszu hehehehe

MARCIN

To chyba w łomżyńskim szpitalu cichaczem zaczęli produkować klony ludzkie!
Dlatego pewnie niektórzy medycy nie mają czasu dla pacjentów! Trzeba się teraz dobrze rozglądać na ulicy...psia mać!

Zbych

Taaa.....Reeds przyjzyj sie numerkom przy twoim nicku i nicku Mariusza Pajdorowskiego, a moze zrozumiesz o co tu chodzi :))

a co z numerkiem kolumba...?

---
PGG

No ico Kolumb Bracie. Przyznaj sie ze Mariusz Pajdorowski, Redds, i Kolumb to ta sama osoba. Dobra powiem Wam wszystkim.

To ja Kolumb.

Nie będę obłudny i nie napiszę, że jest mi miło, iż ktoś wybrał akurat tę wiadomość, żeby toczyć schizofreniczne dialogi ze sobą. Ale cóż, jest to forum i do tego ogólnodostępne.
Dodam tylko: "nawet jeśli nie złożyłeś z jakiegos powodu swojego cv, to i tak możesz przyjść porozmawiać z nami w poniedziałkowe południe przy ul.Sadowej 8. Każdy zaczynał od tej pierwszej rozmowy."
Pozdrawiam
Adam Dąbrowski
adabrowski@radio.bialystok.pl

Kategorycznie odcinam się Mariusz Pajdorowski i Redds to dla mnie zupełnie obce osoby a ze numer ten sam to czysty przypadek.

najwyraźniej zainteresowani przyją tak czy inaczej, natomiast zakałapućkani w wymianę poglądów na tematy ajpiczne zainteresowanymi nie są. A może specjalnie robią dym żeby odstraszyć konkurerncję???

a co do kariery w RB - można, vide Barbara Ciruk. Jak ktoś chce, to może, choć nie mówię, że polecam

być może że jesteście w jednej sieci i dlatego macie jednakowe IP

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org