Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piłka Siatkowa dla dzieci 11-12 lat |
Chodzi mi po głowie zrobienie zajęć sportowych z piłki siatkowej dla dziewcząt i chłopców w wieku 11-12 lat (5-6 klasa szkoły podstawowej). Początkowo w celu rozpoznania, zajęcia odbywałyby się symbolicznie 1 raz w tygodniu w środy ok godz. 17:00 ale docelowo, jeżeli zebrało by się więcej osób, ilość zajęć wzrosła by do 3 razy w tygodniu. Mam możliwość zrobienia tego pod szkolnym UKSem lub komercyjnie, tak czy inaczej byłaby wprowadzona jakaś symboliczna oplata uzależniona od ilości spotkań. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany proszę o kontakt: jkcek@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piłka Siatkowa dla dzieci 11-12 lat |
Po pierwszym dniu dostałem kilka e-maili z zapytaniami o zajęcia tak więc wszystko jest na dobrej drodze żeby wystartować już w najbliższym tygodniu. Usprawniam więc kontakt i podaje też numer telefonu bezpośrednio do siebie aby można było zapisywać dzieci. Kontakt 530-005-321.
|
|
Pozdrowienia od absolwemta Jacku :) ! Fajna opcja podbijam temat Łomża leży na Mazowszu !
|
|
bardzo fajna inicjatywa
|
|
Cieszę się że jest jakieś zainteresowanie. Jak zbierze się 10 osób to wystartujemy:)
|
|
Aktualnie 9 osób zapisanych:) czekamy na ostatnią ruszamy w środę 28.11 :)
|
|
Dobrze że w końcu coś ruszyło dla chłopców... Tylko czemu akurat środa?:)
|
|
gdzie odbywają się te zajęcia?
|
|
Wczoraj dzwoniłem i pytałem o to samo więc wiem że na Senatorskiej w III Liceum.
|
|
Zajęcia już ruszyły więc mniej już tu zaglądam i stąd opóźnienia w odpisywaniu. Tak, spotykamy się w III Liceum Ogólnokształcącym w Łomży na ulicy Senatorskiej 13 w środy o godzinie 17:15. Od nowego roku kalendarzowego ilość zajęć zostanie zwiększona na pewno do 2x w tygodniu a jak się uda to nawet do 3x w tygodniu. Na zajęcia chodzą i dziewczęta i chłopcy. Nawet jak ktoś zobaczy post za X czasu to też można śmiało dzwonić i zapisywać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |