Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ogłoszenie |
Jeśli jesteś młody , kreatywny i lubisz wiedzieć - możesz być dziennikarzem Radia Białystok . Spróbuj - możesz tylko zyskać. 12. stycznia spotkamy się w Łomży , 13. w Suwałkach . Do 10 stycznia złóż CV w łomżyńskim lub suwalskim studiu Radia Białystok . Warunki to dobry głos , wyższe wykształcenie i ciekawość świata. Eliminacje w samo południe 12. stycznia w Łomży , 13. w Suwałkach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ogłoszenie |
noi ??? MARCIN
|
|
co noi. siędo roboty weź darmozjadzie. Kiedyś pracowałeś a teraz ??? Tylko internet Ci we łbie. Pozdrawiam.
|
|
Czy ktoś odniósł wrażenie ze użytkownik redds i Mariusz Pajdorowski to ta sama osoba co ty gadasz sam do siebie.
|
|
aha po IP widac...a moze on o tym nie wie.... :))
|
|
hmmm nie wiem o co biega ale ja pracowałem w Niemczech nie dawno i wiem co to robota. A puki co mam studia na głowie pozdrawiam 9 podobno jesteś mną heheheheheheheheh Panie Mariuszu hehehehe MARCIN
|
|
To chyba w łomżyńskim szpitalu cichaczem zaczęli produkować klony ludzkie! Dlatego pewnie niektórzy medycy nie mają czasu dla pacjentów! Trzeba się teraz dobrze rozglądać na ulicy...psia mać! Zbych
|
|
Taaa.....Reeds przyjzyj sie numerkom przy twoim nicku i nicku Mariusza Pajdorowskiego, a moze zrozumiesz o co tu chodzi :))
|
|
|
No ico Kolumb Bracie. Przyznaj sie ze Mariusz Pajdorowski, Redds, i Kolumb to ta sama osoba. Dobra powiem Wam wszystkim. To ja Kolumb.
|
|
Nie będę obłudny i nie napiszę, że jest mi miło, iż ktoś wybrał akurat tę wiadomość, żeby toczyć schizofreniczne dialogi ze sobą. Ale cóż, jest to forum i do tego ogólnodostępne. Dodam tylko: "nawet jeśli nie złożyłeś z jakiegos powodu swojego cv, to i tak możesz przyjść porozmawiać z nami w poniedziałkowe południe przy ul.Sadowej 8. Każdy zaczynał od tej pierwszej rozmowy." Pozdrawiam Adam Dąbrowski adabrowski@radio.bialystok.pl
|
|
Kategorycznie odcinam się Mariusz Pajdorowski i Redds to dla mnie zupełnie obce osoby a ze numer ten sam to czysty przypadek.
|
|
najwyraźniej zainteresowani przyją tak czy inaczej, natomiast zakałapućkani w wymianę poglądów na tematy ajpiczne zainteresowanymi nie są. A może specjalnie robią dym żeby odstraszyć konkurerncję??? a co do kariery w RB - można, vide Barbara Ciruk. Jak ktoś chce, to może, choć nie mówię, że polecam
|
|
być może że jesteście w jednej sieci i dlatego macie jednakowe IP
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |