Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
18nastka |
Hejka. Zbliżają się 18naste urodziny mojej siostry i szukam dla niej jakiegoś pięknego prezentu. Młoda bardzo lubi biżuterię i wpadłam na pomysł żeby jej coś ładnego zamówić. Co o tym myślicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 18nastka |
Skoro lubi biżuterię to pewnie nigdy nie ma jej za dużo;)
|
|
dobra , dawaj link do ogłoszenia ,sklep z biżuterią i spadaj
|
|
Nie mam linka do sklepu z biżuterią. O co Ci chodzi??????
|
|
Ten link to zapewne do założyciela tematu (z Rzeszowa) bo to troll który założył temat by wkleić link za parę groszy.
|
|
Masakra ...
|
|
Myślę, że to super pomysł. Może np. jakiś fajny zegarek? Ja kupiłam siostrze na 18stkę właśnie zegarek, taki, który sama sobie wybrała. Wolałam, żeby nie było niespodzianki, ale, żeby naprawdę jej się podobał. Więc może też lepiej zapytaj siostry co dokładnie by chciała dostać? Niech sobie sama wybierze, to będzie pewne, że jej się spodoba. :)
|
|
Jak lubi biżuterię to biżuterię ;) Najlepiej jakiś naszyjnik albo pierścionek, bo mi, jako facetowi, kolczyki już się nie podobają ;)
|
|
ISP - ostnet i zapytanie \"co o tym myslicie?\" - jak zwykle bedzie wklejenie linku reklamowego daleko od Lomzy przez firme dziada co to nie umie sie zareklamowac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |