Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wycieczka |
czy organizuje ktoś z łomży lub okolic jakieś wycieczki do sanktuariów maryjnych lub jakiś miejsc świętych proszę o namiary i numery telefonów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wycieczka |
Paplak z politycznego powinien wiedzieć. To jego działka
|
|
\" ...do sanktuariów maryjnych lub jakiś miejsc świętych...\" \"Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! Nie kłaniaj się im ani nie daj się zwieść do służenia im…\" Demon ZŁA ma się dobrze ma siedzibę przy dawnym Cyrku Kaliguli w Rzymie Łomżyniacy to w większości ludzie uczciwi i dobrzy i omijają szerokim łukiem skupiska ludzi złych, nie dają się nabrać na złotem haftowane ornaty. -- „Kościół nie lubi owiec, które nie pozwalają się strzyc swoim pasterzom” – Tomasz Becket.
|
|
Masakra ...
|
|
a co to za paplak ma może ktoś do niego namiary
|
|
wznawiam temat proszę o odpowiedzi
|
|
Ja tam nic o tym nie wiem. A widząc, jakie odpowiedzi tu padły, to inni są chyba tak samo słabo poinformowani.
|
|
Bpt Emanuel z Ełku.Byłem z nimi w Medjugorje.Mają przystępne ceny i można zabrać się z Łomży. Organizują też wycieczki do innych miejsc.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |