Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odszkodowanie OC sprawcy po wypadku |
Szukam rzetelnej, sprawdzonej firmy, która poprowadzi sprawę odszkodowania po wypadku samochodowy. Chodzi o firmę, która otrzymuje wynagrodzenie tylko po wygranej sprawie. Firma, która nie oszukuje i jest sprawdzona. Najlepiej z placówką w Łomży:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odszkodowanie OC sprawcy po wypadku |
moge ci napisac na priva jakiej nie polecam .....dostalem tyle ile bylo w wycenie MINUS ! ich 30 % ....a reszta \" no wie pan mozemy sie sadzic ...1,500 zl poprosimy a pozniej si ezobaczy\" M
|
|
Helper. Mi, osobiście, bardzo ta firma bardzo pomogła. Nigdy nie uzyskałabym takiego odszkodowania gdyby nie ich zaangażowanie w sprawę.
|
|
Ja polecam zdecydowanie EuCO. siedziba co prawda w Legnicy, ale zaangażowanie jest. Kontakt przedstawiciela również.
|
|
Autor: trzezwy Jak uznałeś że ci mało naliczyli, to było naprawiać na fakturę. A nie po sądach się ciągać.
|
|
Zdecydowanie polecam kancelarię Universus w Łomży na Al.Legionów, naprzeciwko parku za byłą szkołą drzewną. Dzięki nieej uzyskałem bardzo wysokie odszkodowanie. Wynagrodzenie za prowadzenie sprawy kancelaria pobiera dopiero po uzyskaniu odszkodowania i to duzy plus!!! Nie polecam kancelarii z siedzibą gdzieś w Polsce, bo traci się bezpośredni kontakt z taką kancelarią i nie wiadomo na jakim etapie jest sprawa. Nie polecam też jakichkolwiek przedstawicieli kancelarii, bo ich zadaniem jest tylko pozyskanie klienta, podpisanie umowy i odesłanie zebranych dokumentów do kancelarii gdzieś w Polsce. Tylko potem problem aby sie coś dowiedziec a takie sprawy trwają... Nie wierz tym co zakładają tematy na forum, o których nie mają pojęcia
|
|
Masakra ...
|
|
,,, bo traci się bezpośredni kontakt z taką kancelarią i nie wiadomo na jakim etapie jest sprawa.,, co ty za brednie pleciesz? W dobie netu i tel. komórkowej? Śmiało możesz brac firmę z USA. albo i Australii. Nie wygłupiaj się i nie rób taniej reklamy.
|
|
akurat byłem pasażerem w służbowym aucie- nie znając faktów nie pisz
|
|
edi# akurat byłem pasażerem w służbowym aucie- nie znając faktów nie pisz
|
|
Ja akurat Helpera nie polecam. Trochę nerwów kosztowała mnie współpraca z nimi. Ale wiadomo trzeba szukać i może się trafi na rzetelną firmę. Jednemu pasuje to innemu tamto.
|
|
: Vincent (46.115.28.---) Data: 31-07-14 19:03 ,,, bo traci się bezpośredni kontakt z taką kancelarią i nie wiadomo na jakim etapie jest sprawa.,, co ty za brednie pleciesz? W dobie netu i tel. komórkowej? Śmiało możesz brac firmę z USA. albo i Australii. Nie wygłupiaj się i nie rób taniej reklamy. Vincencie chyba nie znasz polskich realiów ;) Jak podpisujesz umowę z osobą która będzie się zajmować twoją sprawą to na plus dla Ciebie, wiesz kogo zapytać, wiesz do kogo się zwrócić, wiesz co się dzieje w twojej sprawie. A w większych firmach gdzie pracuje kilkadziesiąt osób albo kilkaset osób w całym kraju , nie uzyskasz a raczej cięzko jest uzyskać konretne informacje. I pozostaje Ci czekac latami i oczekiwać ze moze jednak coś ruszyło ;) Nie wspomnę nawet ze osoba z którą podpisałeś umowe czyli agent danej firmy po podpisaniu umowy i wzięciu za to oczywiscie prowizji ...co zawiera się w kwocie którą egzekwuje firma czyli płacisz za to również Ty - ma cie w ***** ;) Wiec wybacz ale mozesz sobie swoje nowinki techniczne wsadzic w to samo miejsce :P Helpera też nie polecam i jeszcze jednej firmy na V ;) ale mniejsza w temacie, zawsze możesz użytkowniku trzezwy - walczyć sam o swoje - być może Ci się uda. http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny
|
|
Autor: trzezwy Najpierw napisz o co ci dokładnie biega.
|
|
edi# jakos inni wiedza o co chodzi- a mianowicie mialem wypadek i wiem, ze mozna z OC sprawcy ubiegac sie o odszkodowanie- i wlasnie poszukuje takiej firmy, ktora prowadzi takie sprawy i jest sprawdzona, rzetelna i godna polecenia. tyle MAJSAKRA:D
|
|
adversum
|
|
Autor: trzezwy Jak zwykłe zrobienie to nie potrzebny prawnik. Musisz mieć oświadczenie o wypadku spisane na miejscu lub była wezwana policji. Jak nie spisałeś na miejscu oświadczenia o wypadku lub nie wezwałeś policji to popij teraz wodą. Sprawca teraz może się nie przyznać. A inni z twojego tekstu wiedzą że szukasz prawnika, nie wiadomo po co.
|
|
ja polecam skorzystać z usług firmy typu Votum, nic się nie straci na tym a tylko można skorzystać... takie czasy niestety, że własny ubezpieczyciel miga się jak może od wypłaty odszkodowania a człowiek sam za wiele nie zdziała ;/
|
|
Witam. Myślę, że byłbym w stanie pomóc. Jestem młodym prawnikiem, walczę z Towarzystwami Ubezpieczeniowymi, także priorytetem jest dla mnie to, żeby uzyskać dla poszkodowanego jak najwyższe odszkodowanie. Należność dopiero po wygranej, wcześniej: ani grosza. Oferuję wsparcie i szczegółowe informacje nt. postępu sprawy na każdym jej etapie. ryan-wu@o2.pl
|
|
Co do firm odszkodowawczych z Łomży to nie znam żadnej, sam miałem okazję raz korzystać z usług takiej firmy, ale była ona z Siedlec. Tą firmą było MK-Finanse (miałem problem z wypłatą odszkodowania za stłuczkę samochodową). Sprawa skończyła się w sądzie, MK-Finanse udzieliło mi pomocy, bo sam nie poradziłbym sobie z opłatami związanymi z drogą sądową. Po dwóch rozprawach uzyskałem odszkodowanie cztery razy większe niż to, co proponował mi ubezpieczyciel.
|
|
Jedną z lepszych firm odszkodowawczych w całej Polsce jest EuCO. Mają swoich agentów w każdej miejscowości.
|
|
Skontaktuj się z firmą Poena, ja właśnie z identyczną sytuacją korzystałem z ich usług, zadowolony jestem z efektów jakie przyniosła współpraca z nimi.
|
|
Ku przestrodze. W listopadzie 2017, w okolicach drogi 61 w Łomży mój mąż został śmiertelnie potrącony na przejściu dla pieszych. Dwa dni później (nie wiem skąd mieli mój adres) odwiedził mnie przedstawiciel firmy odszkodowawczej i zaproponował mi 4 tysięcy złotych w gotówce, za sprzedanie roszczenia do ubezpieczyciel. Szybko go wygoniłam. Długo szukałam rzetelnej firmy, która pomoże mi w uzyskaniu odszkodowania. Jedna firma z Łomży nawet chciała 60% od uzyskanego odszkodowania (!) W końcu na jednym z portali dla rodzin ofiar wypadków dostałam namiary na kancelarię z Warszawy. Adwokat Grzegorz Podlasiewicz specjalizuje się w sprawach odszkodowawczych. Miałam z nim bardzo dobry kontakt. Ubezpieczyciel początkowo proponował 5 tysięcy złotych, sąd zasądził 18 tysięcy złotych, a po apelacji mecenasa otrzymałam 45 tysięcy złotych. Po wygranej sprawie moje córki również wystąpiły na drogę sądową o zadośćuczynienie. Na prawdę ostrzegam wszystkich przed nierzetelnymi firmami odszkodowawczymi, które nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za źle przeprowadzone postępowanie.
|
|
troll
|
|
Witam, w przypadku odmowy wypłaty odszkodowania lub jego zaniżenia, zachęcam do skorzystania z bezpłatnej ekspertyzy, przeprowadzonej przez naszych ekspertów. Zapraszam do kontaktu z infolinią pod numerem 781 000 781 lub porozmawiania z naszym konsultantem na stronie polisaplus.pl Pozdrawiam, Kasia z Polisa Plus
|
|
Jak w grę wchodzić będzie zaniżone odszkodowanie to kluczowe, by wcześniej nie podpisywać ugody bo to zamknie drogę do tego by dalej walczyć o odszkodowania. Natomiast istnieją także konkretne prawne uwarunkowania i wsparcie jakie może zapewnić między innymi https://wokanda.org.pl/, gdzie w stowarzyszeniu są prawnicy, którzy w tych sprawach reprezentują.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |