Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marynarka męska - sportowa |
Witam Sprzedam marynarkę męską typu sportowego - materiał bardzo cienki idealny na lato, rozcięcie z tyłu pośrodku, kolor jasny w przybliżeniu lekko szary w białe delikatne paseczki na 2 guziki zdobione, atrapy kieszonek pod ukosem. Marynarka nie była noszona tylko przymierzana. Sprzedaje gdyż zakupiona pod koniec grudnia była ok. ale teraz nieco się przybyło na wadze i troszkę za skąpa. Zakupiona w sklepie firmowym. Dla zainteresowanych fotki i cena na adres e mail: silverboy20@vp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marynarka męska - sportowa |
a masz może jeszcze kolorowe skarpetki w paski?
|
|
a jaki rozmiar?
|
|
Jak to powiedziała Anita B. o kolorowych skarpetkach: "Mówi się, że pedały też" w nich chodzą, ale jak chcesz koniecznie takie kolorowe to daj napisz na mój adres e mail ;;;;; Egzorcysto
|
|
marynarę sprzedaż, skarpetki też , to co w samych stringach na paradę pójdziesz
|
|
,,Odzieży ci u mnie dostatek,, niczym w sklepie, wiec spokojna twoja głowa ;)
|
|
Sprawdź sobie tutaj marynarki :http://recman24.com/sklep/pl/recman/marynarki Bardzo fachowe doradztwo w sprawie doboru marynarki. Raz miałam problem, ale bardzo szybko dokonałem zwrotu w tym sklepie, wybierając większą. Zazwyczaj kupuję online bo wtedy wychodzi taniej. Pozdrawiam, Maria Walczak
|
|
\"Raz MIAŁAM problem, ale bardzo szybko DOKONAŁEM zwrotu\"..... Je..ne gender... Nawet przy dzisiejszych przywilejach nie mogą się zdecydować czy chcą mieć \"dziurę\" czy \"maszt\". Poprostu nie dogodzisz :)
|
|
Poszła?
|
|
Hej, bardzo ładną marynarkę widziałam ostatnio tutaj http://www.yourstyle.pl/ Ktoś już stąd kupował ? Możecie powiedzieć coś o tym sklepie ?
|
|
Jeżeli jeszcze ktoś jest zainteresowany kolorowymi skarpetkami w różne wzory to koniecznie musi sprawdzić ofertę internetowego sklepu sCarry - https://www.scarry.pl/ . Sklep oferuje skarpetki dobrej jakości. W ofercie sklepu do wyboru jest bardzo dużo kolorów i mnóstwo wzorów, które możesz umieścić na skarpetkach. Osobiście jestem fanem takich skarpetek dlatego cały czas poszerzam swoją kolekcję. Ostatnim moim zakupem są skarpetki w kotwice.
|
|
s.p.i.e.p.r.z.a.j. dziadu
|
|
W Reserved widziałam takie marynarki. Jest ich duży wybór.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |