Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
projektowanie stron |
Siema! Posiadam własny sklep internetowy i szukam jakiejś dobrej i rzetelnej firmy która mogła by zrobić projekt mojej nowej strony www polecicie mi jakąś?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: projektowanie stron |
Akurat na tym forum lomzynskim to byly linki do takich firm ktore mialy same negatywne opinie w inernecie i to calkim niedawno byli tacy co pytali sie o to samo. Wiec z opini jakie mozna poczytac o tych firmach reklamowanych przez spamerow same negatywne tresci, opoznienia, zmiana zalogi, zaloga musi przejac zadania po innych. Portal Go Work duzo mowi z kogo uslug lepiej bnie korzysdtac bo potem jest jedynie wklejanie linkow z reklama po forach dyskusyjnych a nie profesjonalna reklama Firma co wkleja spamerski link po forach to dziadowska firma i lepiej jej unikac
|
|
Firma co wkleja spamerski link po forach to dziadowska firma i lepiej jej unikac
|
|
Nie wklejaj nam tu śmieciowych reklam
|
|
nie polecam tych pseudo fachowców z linku powyżej. jednym słowem dramat ..
|
|
reloxa4l napisał(a): > Siema! Posiadam własny sklep internetowy i szukam jakiejś > dobrej i rzetelnej firmy która mogła by zrobić projekt mojej > nowej strony www polecicie mi jakąś? Bardzo rzetelną firmą jest projektowanie-stron-gdansk.com.pl polecam z własnego doświadczenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |