Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co potrzeba ? |
Witam mam pytanie może ktoś składał o stypendium socjalne i orientuję się jakie są wymagane dokumenty potrzebne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co potrzeba ? |
Google.pl twoim przyjacielem :) http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Stypendium+socjalne&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
|
|
Newbie nieodsyłaj chłopaka tylko spróbuj mu pomóc.Myślę,że zajżał na google przed zapytaniem na forum.
|
|
|
Tommek: na uczelni wyższej czy gdzieś indziej??? jeżeli na uczelni to: 1. zgłaszasz się do samorządu studentów po odp. formularz 2. wypełniasz go 3. zanosisz do nich z powrotem i czekasz na rozpatrzenie... u mnie na uczelni stypendium socjalne przyznawane jest, gdy dochód na osobę w danej rodzinie jest mniejszy niż 570 zł (albo coś koło tego) jest jedno ale: nie wiem, czy już nie jest za późno na składanie wniosków... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
aha... potrzebne będą zaświadczenia o zameldowaniu członków rodziny (z Urzędu Miasta) oraz zaświadczenia o dochodach (nawet jeżeli dochód wynosił 0 lub nie podlegał opodatkowaniu) dla osób w Twojej rodzinie, które w chwili ukończenia roku podatkowego miały co najmniej 16 lat... jak masz jeszcze jakieś pytania to wal śmiało... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |