Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łomżyńskie ratownictwo medyczne |
tak się składa że zona mojego znajomego w ostatnim czasie była zmuszona ze skorzystania z usług łomżyńskiego pogotowia rat. tak na marginesie sam pracuje w branży tylko w innym mieście tekst który usłyszała od jednego z ratowników-pani problem ma w głowie i tego tam podobne sam mam doświadczenia z podobnymi przypadłościami u pacjentów i nigdy tego się nie lekceważy życie ludzkie jest tylko jedno a dla pana ratownika z karetki ostrzyżonego na łyso z długą rudawą bródką proponuje wrócić na zajęcia na uczelnie i nauczyć się profesjonalizmu a tak na przyszłość ktoś może nagrać pana gadkę i co dalej nie jeden w Białymstoku wyleciał z roboty za takie komentarze Bo wszystkie Ryski to fajne chłopaki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łomżyńskie ratownictwo medyczne |
Z Białegostoku czy z Łomży pogotowie?
|
|
Fajnie, że coś z tego postu wynika!
|
|
Jak wół napisane, że łomżyńskie.
|
|
tez mialam taką sytuacje tyle ze nie w łomzy. Że ratownik bardzo sie silił na jakieś kazania, ze symuluje, ze wymyslam, i ze za bezpodstawne wezwanie karetki srogo zapłace. Na szczescie wiecej z Panem kontaktu nie miałam.... :)
|
|
Pan ratownik myśli ze jest kimś ważnym,ale trafi na swojego i sie zdziwi,może w innej pracy spotka tą Panią i bedzie jej podwładnym.Życie jest pokrętne i nie zawsze wiemy co nas czeka i kogo spotkam na swojej drodze. A może pan ratownik będzie potrzebował kredytu na mieszkanie bo znalazl w okazyjnej cenie,a tu co psikus,żona tomisława pracuje w banku i bach odmowa.Takich i podobnych przykładów można przytaczać setki.Zyjesz z ludzmi bądź czlowiekiem,bo nie wiesz co cię czeka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |