Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświetlenie w kuchni |
Czy wybieraliście jakieś specjalne oświetlenie do swojej kuchni? Jak zagwarantować sobie światło pozwalające na swobodne funkcjonowanie? Co z jego mocą oraz nośnikiem? Ludzie żyją własnym życiem i próżnością jest sądzić, że odgrywamy w nim jakąś większą rolę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświetlenie w kuchni |
Ja, jako nośnik światła, preferuję fale elektromagnetyczne _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Ja jestem zwolenniczką oświetlenia led. Można fajnie oświetlić meble i generuje małe koszty :)
|
|
Wystarczy trochę pokombinować i można fajnie zaprojektować np. podświetlane meble, szafki a jak potrzeba więcej światła jakiś fajny klosz.
|
|
Dokladnie - tylko trzeba o tym pomyslec odpowiedno wczesniej. U mnie w kuchni musi byc jasno, wiec ja mam i lampe sufitowa i z msc temu dokupilam jeszcze w salonie agaty trzy kinkiety, bo jednak jedna lampa to za malo przy wiekszej przestrzeni w kuchni
|
|
Widziałem kiedyś możliwość sterowania mocą oświetlenia, tzn. że można przyciemniać i rozjaśniać lampę. Genialny patent.
|
|
Też mam ledowe i to jest najlepsze jakie miałam do tej pory. Może faktycznie nie jest to tanie, ale liczę, że w przyszłości taka inwestycja się zwróci. Póki co - jestem bardzo zadowolona, bo mam tez dopasowane odpowiednią temperaturę światła i nie bolą mnie oczy :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |