Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brzydki zapach w Łomży |
Muszę to wreszcie napisać bo już nie daje rady. O co chodzi? Co tak śmierdzi w tej Łomży? Czy tylko ja to czuję....? Człowiek nie może śniadania spokojnie zjeść rano przy otwartym oknie bo się nie da! Już raz myślałam że to w pokoju otwieram okno żeby wywietrzyc i uderza mnie prosto w twarz ten śród...... Co robić? Ktoś jest w stanie odpowiedzieć co to i czy da się z tym walczyć? Mam dość..... Pianchan
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brzydki zapach w Łomżywwywa |
Wywącchaj swoią dole. I będzie mniej smrodu
|
|
Re: Brzydki zapach w Łomży |
jest smrod od 1 w nocy! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
odchodzi Chrzanowski a po nim jego smród
|
|
Już kilka postów na ten temat było,ale nikt nie zajmie się za tą sprawę,ponieważ jest faktycznie smród i komuś na tym zależy....a może nas podtruwają?:)
|
|
Na Zawadach chłopy gnoj wywalajo nie wieta
|
|
Może popuściłeś bo i u mnie nic nie śmierdzi
|
|
Smród idzie aż spód Śniadowa, z wysypiska.
|
|
Podejrzewam że Jednaczewo, Szablak, Kupiski wylewają gnojowicę na łąki nad Narwią.Mieszkam po drugiej stronie rzeki i tam też śmierdzi. Zależy jak wiatr wieje.
|
|
Nieciekawa sytuacja.
|
|
To zapach pranych pieniędzy. Trochę tego jest, musicie się uzbroić w cierpliwość. Jak ktoś naprawdę nie wyrabia to w Tesco są stosowne maski do kupienia. Oczywiście daleki jestem od trolowania, chcę tylko pomóc.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |