Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sygnet męski |
Witam, Potrzebuję pilnie zakupić biżuterię na urodziny Taty. Myślę o sygnecie. Jeśli ktoś poleca jubilera, który posiada takowe akcesoria, piszcie! Liczę na korzystną cenę i mega solidność towaru. Dzięki!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sygnet męski |
Sygnet powinien być z herbem rodowym . Ty zapewne nie masz , więc nie szukaj bo to takie wsiowe . Chyba , że zaraz wkleisz link .
|
|
Wkleisz link z firmy daleko od Lomzy?
|
|
Facetowi, który wykonuje pracę fizyczną, sygnet to pasuje , jak świni siodło, a nawet i przeszkadza. Do sygnetu, trzeba mieć wypielęgnowane dłonie. Cienias w rurkach i sygnecie , wygląda jak pedałek . po za tym , jak napisał @jeniec potomek roztrząsaczy gnoju z sygnetem wygląda żenująco
|
|
Polecam sygnet i maskę nosacza bigi2004
|
|
Autor: -speech (---.unknown.vectranet.pl) Data: 06-09-18 17:55 Facetowi, który wykonuje pracę fizyczną, sygnet to pasuje , jak świni siodło, a nawet i przeszkadza. Do sygnetu, trzeba mieć wypielęgnowane dłonie. Cienias w rurkach i sygnecie , wygląda jak pedałek . po za tym , jak napisał @jeniec potomek roztrząsaczy gnoju z sygnetem wygląda żenująco widzę że piszesz o sobie o swojej famili i o swoim doświadczeniu życiowym
|
|
assan, pedałku z ulicy Księcia Janusza 2 znów cię młodzieńcze ryj swędzi czy szukasz ch..a do dvpy ?
|
|
to już teraz rodzin się skurvesynie cvelu tykasz co?
|
|
smarkaczu, masz do mnie jakieś uwagi ? podaj, bohaterze z za monitora termin kiedy i miejsce gdzie ? a będziesz inaczej śpiewał :)
|
|
to zapadaj pod ks janusza 2 to ci chłopaki napierdolą
|
|
pedałku, ja nic nie mam do chłopaków z Księcia Janusza 2 tylko z tobą c.w.e.l.u chciałbym się spotkać , zobaczymy co będziesz mówił w realu , bo tu tylko szczekasz c.i.o.t.o ... jaką łajzą trzeba być, by samemu szukać zaczepki a późnej kolegami się zasłaniać ? pewien jestem, że gdyby koledzy z bloku wiedzieli jakim jesteś kvtasem, to sami by ci ryj oklepali :)
|
|
Synku, byłeś ostatnio w kościele, znów będziesz płakał, że mamusia ci dokucza :) Pazerność czarnych Autor: assan18 (---.elomza.pl) Data: 17-08-18 21:53 ... Ja np. mam problemy w domu że nie chodzę do kościoła w każdą niedziele są docinki pod moim adresem od rodziny. https://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=791153&t=791138
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |