Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubione dokumenty |
Przy ulicy Piłsudskiego dzisiaj ok. godz. 10 rano zgubiłem dokumenty. Były one w czerwonym tak jakby portfelu. Z jednej strony był lekko wytarty napis ,,Dokumenty ucznia". W srodku były dokumenty skutera, legitymacje, bilet miesieczny. Uczciwego znalazce prosze o kontakt na numer telefonu 0602423529 lub prosze o przywiezienie dokumentów na adres tam podany. Jesli ktos je znalazł bardzo prosze o kontakt na numer telefonu, gg 8081251 lub email samsing12@wp.pl.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubione dokumenty |
juz ci ktos jeszcze zawiezie.... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
To niech nie zawozi wystarzczy ze sie ze zadzwoni. Nagroda za oddanie dokumentów jest bilet na mecz LKS-u z Polonią wart 30 zł.
|
|
Ja też kiedyś zgubiłam dokumenty i 2 dni pózniej przyniósł mi je do domu jakiś chłopak.A w portfelu była nawet kasa...=)
|
|
Sasza....to się cież że ten ktoś był uczciwy...Samsing... pomyśl nad nowym wyrobieniem, dokumentów....i chyba już ci przepada miesięczny;/ ajj
|
|
No,koleś był spoko... Dałam mu 20 zł za fatygę...
|
|
Dzisiaj pewien pan odniósł mi dokumenty ale już wyrobiłem 1 legitymacje. Na szczescie wszystko dobrze sie skonczyło i juz nie bede bral z skutera dokumentów
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |