Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cięcie laserowe |
Hej, szukam pomocy. Potrzebuję firmy, której mogę zlecić cięcie laserowe elementów potrzebnych mi do wykonania konstrukcji metalowej na moim podwórku. Szukam oczywiście najpierw w internecie i jest sporo firm, ale nie wiem co wybrać. Doradźcie coś, jeśli kiedyś korzystaliście z takich usług.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cięcie laserowe |
Polecam firme KOJA ze stawisk. Pan Andrzej ma duza wiedze i odpowiednie maszyny do takich rzeczy BACA
|
|
A moze Metal Technik
|
|
dajcie spokój. Ten troll zaraz nam tu zaserwuje reklamę że znalazł już firmę i jest ********* ....
|
|
a co myślicie o tym? http://www.laser.fabryka4x4.pl/obrobka-metali/ciecie-laserem-wycinanie-cnc.html wygląda calkiem ok
|
|
odradzam w/w firemkę
|
|
w.y.p.i.er.d.a.l.a.j trollu
|
|
jakie tam spamerzy macie stawki za reklmaowanei foirm daleko od Lozmy? Moze byscie poinformowlai swoich zleceniodawcow. no z ezaden klient z Lozmy nie pofatygowal sie jechac gdzies daleko na odlegly kraniec Polcki cos tam kupic albo moze ja prywatnie zaczne informowac te odlegle firmy w moim wolnym czasie, gdzie sie reklamuja i ze nie maja klientow? Moze inni Lomzyniacy poswieca minute swojego czasu dziennie aby zalac emaile firm, ktore wynajmuja spamerow aby reklamowali swoje barachlo na tutejszym forum, to moze te barachlo w konu zniknie a nie wieczne linki co\" co myslicie o usludze firmy....\" z drugiej czesci Polski, dzien w dzien
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |