Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Balitca Travel... |
dzis dzieki odpowiedzialnosci biura podrozy cale III LO nie pojechalo na pielgrzymke maturzystow... ja osobicie bardzo "dziekuje" za to... Gdzie sie podziala odpowiedzialnosc organizatorow nie chodzi mi tu o szkole tylko o osobe zalatwiajaca nam transport... mieslimy stawic sie na Placu Niepodleglosci o 5:50 autokary mialy juz sprawdzone na nas czekac a tu..zachodzimi transport innych szkol juz dawno stoi a po naszym ani widu ani slychu, przyjechal on po 6 autorkary byly stre i jak sie po kontroli okazloo niezbyt sprawne... w ! autokarze nie dzialaly tylne siwtala ( co zostalo naprawione) pani (chyba kierowniczka) nie widzialaczy posiada gasnice, nie bylo (co jest OBOWIAZKIEM) sprzetu do wybicie (w razie koniecznosci) szyb.ale to nic..., jak sie okazalo 2 autokar mial niezbyt sprawny UKŁAD KIEROWNICZY(!!) przez co mialby klopoty z cofaniem !!! ( jesli sie nie myle zostal obebrany dowod restracyjny) a wic zaczelo sie czekanie na kolejny autokar ktory ...owszem dostal do nas przed 9 ale jakiez bylo nasze zdziwnieni gdy ...okazl sie za maly !!!jedny sprawny transport to maly bus (jedynie brakowalo apteczki).Propozycja kierowcow bylo ..UWAGA(!!)upchanie sie jakos na tylnych siedzeniach , bo przeciez co to za problem jechac Bog wie czy sprawnymi autobusami a do tego w scisku. Przeciez to naprawde zaden problem... weglug mnie to jest przegiecie i to ostre a co Wy o tym sadzice??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Balitca Travel... |
I ja tam byłem i też się wkur***em:/ BALTICA TRAVEL WSTYD I HAŃBA!!!
|
|
Tydzień temu byłem w Częstochjowie i też jechaliśmy autobusem z tej firmy- autobus nie powiem był spoko - piętrowy itp Ale kierowca - wiariat - wyprzedzał po 3 tiry na raz , raz aż tir z naprzeciwka się zatrzymał żebyśmy my mogli wjechać na swój pas Jechał ciągle Leweym pasem , a gdzy wracaliśmy w nocy też ładnie jechal Az się zrobiła dzióra w chłodnicy i czekaliśmy 2 godziny aż koleszka to naprawi , co sie okazlo po 1,5 godziny koleszka wyjąl dopiero klucze , wcześniej kombinował coś innego Pani Dyrektor powiedziała że jak nie zrobi do godizny 2 to dzwoni po nowy autokar i miało być tak że: On jedzie sam do Łomży jak dojdzie(byliśmy przed wawą) , przyjeżdża zabiera połowe ludzi , jedzie do Łomży i wraca później po nas - jak obliczyłem z kumplem to 8 godziny byśmy czekali , no ale wkońcy pojechaliśmy , byłem w domu o 6 rano..(wyszedłem w piątek 5.20 , wróciłem w sobote 5.50)
|
|
Mogliście zadzwonić po Policję i sprawdziliby stan techniczny pojazdu,trzezwosc kierowcy itp... Szkoda że nikt na to nie wpadł... Pzdr
|
|
To jaka firme polecacie na przewoznika ? Myslałem ze Baltica Travel jest ok,a tu takie buty! Pozdrawiam Dyzmir
|
|
ROBIN ? ------------------------------------------------------------------------------------------- Jestem jedną z tych osób , które potrafią manipoluwać twoim czasem. Wiesz dlaczego?Bo tracisz go czytając mój podpis , który nie ma wogóle sensu. 1:0 dla Mnie
|
|
mieczkos997 policja wlasnie tpo sprawdzala i zabrala jeden dowod rejestracyjny. Przed kazda nasza wycieczka policja sprawdza autokary.
|
|
Tylko, że chyba policja za późno przyjechała, ale to wina Balticy... No słyszałem wiele opinii (także nauczycieli)... Pogrom... ...
|
|
|
to straszne, ale dla nich normalka
|
|
Baltika Trawel powinniście przemyśleć swoją działalnośc.Wpadki to u was normalka najprawdopodobniej przyzwycziliście się do nich.Brak poszanowania dla drugiego człowieka.Dzięki wam 100-tu młodych ludzi pomimo długich przygotowań do wyjazdu,wstania ciut świt, mogli się tylko popatrzeć się jak ich rówieśnicy z innych szkół wyjeżdzają na pielgrzymkę.Czy macie świadomość co oni czuli?Człowiek odpowiedzialny za podstawienie sprawnych autokarów nie wydusił słowa przepraszam.Czy ze zwrotem pieniędzy będzie też tak ciężko? A MOŻE WRESZCIE REKOMPENSATA ZA ZRANIONE UCZUCIA - POZYTYWNY PRZYKŁAD DLA MŁODZIEŻY!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
KTOŚ Z IIILO---> ZACZNIJ CHODZIĆ NA LEKCJE JĘZYKA POLSKIEGO.
|
|
loko piszesz nie na temat
|
|
dobra juz sie nie podniecajcie ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
uczennica.... przeczytaj dobrą radę "złego człowieka" .............. i zacznij chodzić na lekcję jezyka polskiego a nie wycieczki do Częstochowy sobie urządacie. Buhehhehehehe
|
|
Dla firm autokarowych ważniejsze są pieniądze od bezpieczeństwa... żenujące :) Ja nigdy nie skorzystam z tych firm i będę je omijał z daleka.
|
|
loko - ty chodziles?
|
|
FLOOREK A HU.... CI DO TEGO ?? JAK SIE NIE MYLĘ TO JA KOŃCZYŁEM ŚREDNIA SZKOŁĘ JAK TY SRAŁEŚ JESZCZE POD SIEBIE.
|
|
ale za to ty piszesz jakbyś dalej srał pod siebie. loko to 36 letni cham/burak ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |