piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Balitca Travel...

dzis dzieki odpowiedzialnosci biura podrozy cale III LO nie pojechalo na pielgrzymke maturzystow... ja osobicie bardzo "dziekuje" za to...
Gdzie sie podziala odpowiedzialnosc organizatorow nie chodzi mi tu o szkole tylko o osobe zalatwiajaca nam transport...
mieslimy stawic sie na Placu Niepodleglosci o 5:50 autokary mialy juz sprawdzone na nas czekac a tu..zachodzimi transport innych szkol juz dawno stoi a po naszym ani widu ani slychu, przyjechal on po 6 autorkary byly stre i jak sie po kontroli okazloo niezbyt sprawne...
w ! autokarze nie dzialaly tylne siwtala ( co zostalo naprawione) pani (chyba kierowniczka) nie widzialaczy posiada gasnice, nie bylo (co jest OBOWIAZKIEM) sprzetu do wybicie (w razie koniecznosci) szyb.ale to nic..., jak sie okazalo 2 autokar mial niezbyt sprawny UKŁAD KIEROWNICZY(!!) przez co mialby klopoty z cofaniem !!! ( jesli sie nie myle zostal obebrany dowod restracyjny) a wic zaczelo sie czekanie na kolejny autokar ktory ...owszem dostal do nas przed 9 ale jakiez bylo nasze zdziwnieni gdy ...okazl sie za maly !!!jedny sprawny transport to maly bus (jedynie brakowalo apteczki).Propozycja kierowcow bylo ..UWAGA(!!)upchanie sie jakos na tylnych siedzeniach , bo przeciez co to za problem jechac Bog wie czy sprawnymi autobusami a do tego w scisku. Przeciez to naprawde zaden problem...
weglug mnie to jest przegiecie i to ostre a co Wy o tym sadzice??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Balitca Travel...

I ja tam byłem i też się wkur***em:/

BALTICA TRAVEL WSTYD I HAŃBA!!!

Tydzień temu byłem w Częstochjowie i też jechaliśmy autobusem z tej firmy- autobus nie powiem był spoko - piętrowy itp
Ale kierowca - wiariat - wyprzedzał po 3 tiry na raz , raz aż tir z naprzeciwka się zatrzymał żebyśmy my mogli wjechać na swój pas
Jechał ciągle Leweym pasem , a gdzy wracaliśmy w nocy też ładnie jechal
Az się zrobiła dzióra w chłodnicy i czekaliśmy 2 godziny aż koleszka to naprawi , co sie okazlo po 1,5 godziny koleszka wyjąl dopiero klucze , wcześniej kombinował coś innego
Pani Dyrektor powiedziała że jak nie zrobi do godizny 2 to dzwoni po nowy autokar i miało być tak że:
On jedzie sam do Łomży jak dojdzie(byliśmy przed wawą) , przyjeżdża zabiera połowe ludzi , jedzie do Łomży i wraca później po nas - jak obliczyłem z kumplem to 8 godziny byśmy czekali , no ale wkońcy pojechaliśmy , byłem w domu o 6 rano..(wyszedłem w piątek 5.20 , wróciłem w sobote 5.50)

Mogliście zadzwonić po Policję i sprawdziliby stan techniczny pojazdu,trzezwosc kierowcy itp... Szkoda że nikt na to nie wpadł... Pzdr

To jaka firme polecacie na przewoznika ? Myslałem ze Baltica Travel jest ok,a tu takie buty!

Pozdrawiam

Dyzmir

ROBIN ?

-------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem jedną z tych osób , które potrafią manipoluwać twoim czasem.
Wiesz dlaczego?Bo tracisz go czytając mój podpis , który nie ma wogóle sensu.
1:0 dla Mnie

mieczkos997 policja wlasnie tpo sprawdzala i zabrala jeden dowod rejestracyjny. Przed kazda nasza wycieczka policja sprawdza autokary.

Tylko, że chyba policja za późno przyjechała, ale to wina Balticy...

No słyszałem wiele opinii (także nauczycieli)... Pogrom...

...

odradzam Baltica Travel ...... nie pierwsze problemy z tą firmą

to straszne, ale dla nich normalka

Baltika Trawel powinniście przemyśleć swoją działalnośc.Wpadki to u was normalka najprawdopodobniej przyzwycziliście się do nich.Brak poszanowania dla drugiego człowieka.Dzięki wam 100-tu młodych ludzi pomimo długich przygotowań do wyjazdu,wstania ciut świt, mogli się tylko popatrzeć się jak ich rówieśnicy z innych szkół wyjeżdzają na pielgrzymkę.Czy macie świadomość co oni czuli?Człowiek odpowiedzialny za podstawienie sprawnych autokarów nie wydusił słowa przepraszam.Czy ze zwrotem pieniędzy będzie też tak ciężko?
A MOŻE WRESZCIE REKOMPENSATA ZA ZRANIONE UCZUCIA - POZYTYWNY PRZYKŁAD DLA MŁODZIEŻY!!!!!!!!!!!!!!!!

KTOŚ Z IIILO---> ZACZNIJ CHODZIĆ NA LEKCJE JĘZYKA POLSKIEGO.

loko piszesz nie na temat

dobra juz sie nie podniecajcie

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

uczennica.... przeczytaj dobrą radę "złego człowieka" .............. i zacznij chodzić na lekcję jezyka polskiego a nie wycieczki do Częstochowy sobie urządacie. Buhehhehehehe

Dla firm autokarowych ważniejsze są pieniądze od bezpieczeństwa... żenujące :) Ja nigdy nie skorzystam z tych firm i będę je omijał z daleka.

loko - ty chodziles?

FLOOREK A HU.... CI DO TEGO ?? JAK SIE NIE MYLĘ TO JA KOŃCZYŁEM ŚREDNIA SZKOŁĘ JAK TY SRAŁEŚ JESZCZE POD SIEBIE.

ale za to ty piszesz jakbyś dalej srał pod siebie.

loko to 36 letni cham/burak ;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org