Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
powiększanie usta wypełniaczami |
witam czy któraś z dziewczyn powiększała sobie usta wypełniaczami z kolagenem. Bardzo proszę o jakieś sugestie, jaki wybrać preparat i u kogo najlepiej to zrobić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: powiększanie usta wypełniaczami |
z kolagenem czy z kolegami? angella
|
|
znam jednego z dobrym wypełniaczem jak coś to podrzucę telefon. angella
|
|
ja se powienkszalem penisa
|
|
angella jak bys mogła bardzo bym prosiła o nr telefonu, a to jest specjalista z Łomzy jaki koszt? jakim wypełniaczem sobie to robiłaś?
|
|
powiększanie ust za pomocą kolegi... Miło i ekologicznie... :) ________ Malachit
|
|
jak masz przyjemny charakter i conajmniej przecietna urode to ja je wypelnie ;P jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
No widzisz... Jasiu ma studio urody. Wypełni Ci usta... i pewnie nie tyko. Co Jasiu ? ;) ________ Malachit
|
|
cos w tym stylu ;) jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Kurczę..szkoda że jest coraz mniej naturalnych kobiet..
|
|
A później ktoś całuje takie..usta ;/
|
|
oj tam naturalnych tuning w modzie a Ty zaraz tak oceniasz Andrzej W.
|
|
era barbie
|
|
Tuning w postaci powiększenia ust? wytatuowanej twarzy makijażem permanentnym? Wcześniej przedłużanie włosów czy robienie tipsów było już krytykowane a co mówić taka ingerencja w ciało..są pewne granice ale to tylko moje zdanie w końcu jakby nie było kobiety robią wszytko pod facetów więc skoro im się to podoba..
|
|
te wypełnione usta wyglądają potem jak odbyt z hemoroidami. Dina
|
|
Spytaj Krzysztofa Ibisza:) Myślę że on zna dobrych fachowców:)
|
|
dziewczyny sie za duzo bajek o ksiezniczkach naogladaly... :/
|
|
jak widzisz lale która ma na twarzy zamiast ust odbyt to na 100 procent albo botox albo wypełnianie. Dina
|
|
Jadz do Jeziorka w sobote,naraz sie komus,zobaczysz jaki bedzie efekt bez wypelniacza,jak brzegi nocnika
|
|
Moim zdaniem efekt może być bardzo naturalny o ile: powiekszenie bedzie wykonane przez doświadczoną osobę jesli nie wstrzykniemy naraz dużo materiału Nie polecam oszczędzać na profesjonalizmie i wybierac kosmetyczek bez doświadczenia. Odbije się to na naszym wygladzie! https://drszczepanska-ame.pl Akademia Medycyny Estetycznej dr Szczepańska ul. Grabskiego 8 35-312 Rzeszów NIP: 8171372712 tel. +48 579 430 354 mail: kontakt@drszczepanska-ame.pl
|
|
Taka pieknosc bez liftu wyglada jak Freddy Kruger po weekendzie w spa. Ogarnijta sie pieknosci polinezyjskie!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Ja nie powiększałam. Jednak wielokrotnie o tym myślałam...
|
|
Zeby zamknieto sklepy kosmetycznev to wiekszosc jak Kopciuchy siedzialaby w domu
|
|
Szwagier nieżle powiększa na poczekaniu jak coś to dam Kontakt.
|
|
ja powiększałam usta kwasem hialuronowym w klinice mediart clinic w Poznaniu. Efekty są super, no i teraz mogę używam czerwonej szminki, bo kiedy to bylo nie do pomyślenia, przez moją górną cienką wargę.
|
|
Sprobuj kwasem siarkowym zobaczysz ze i szminka bedzie zbedna takie wary beda czerwone
|
|
allbo przeszczep sobie od szympansicy EFEKT DOZYWOTNI
|
|
na h.u.j. tu reklamujecie Lódź ? debile j.e.b.a.n.e niedługo zaczną nas wysyłać na zachód ....
|
|
Takie zabiegi są wysoce nieestetyczne.
|
|
etno mendo wypad
|
|
Najskuteczniejszym zabiegiem, po którym efekty są najbardziej zadawalające jest kwas hialuronowy. Ceny za wypełnienie ust sa bardzo indywidualne- zależą od ilości zużycia preparatu, a efekt jaki chce Pani uzyskać po zabiegu można jedynie ustalić na indywidualnej konsultacji. Ceny są od 500-2000zł. Najlepiej wybrać się do jakoegoś dobrego specjalisty medycyny estetycznej https://ranking.abczdrowie.pl/s/Medycyna%20estetyczna
|
|
Po pierwsze, trochę więcej kultury... Po drugie, ludzie mają samochody, ale są też pociągi i można dojechać do innego miasta (nie ważne Łódź, Rzeszów, czy Kraków itd...) Jeśli komuś zależy na fachowcu to nie wszyscy mieszkają w Łomży akurat. Po trzecie, czasem są produkty, które można nabyć przez internet, a że siedziba sprzedawcy jest akurat w innym mieście, to nie specjalnie przeszkadza. No, chyba, że ktoś właśnie jest nie do końca sprawny intelektualnie, jak sugeruje autor, który nazywa innych użytkowników forum debilami, a może wart w lustro spojrzeć czasem, hm? ;)
|
|
Zerknijcie tutaj https://filine.pl/modelowanie-ust
|
|
Robicie z siebie potwory.
|
|
Nie trzeba robić z siebie potwora, można uzyskać piękny efekt naturalnych ust, ale piękno tkwi w umiarze :) Co za duzo to nie zdrowo. Wystarczy niewielka ilość wypełniacza, żeby usta wyglądały na pełniejsze. Poza tym czasem kwasem hialuronowym można wyrownać asymetrię ust. Tutaj wszystko jest opisane: http://la-nika.pl/powiekszanie-oraz-korekta-ust-kwasem-hialuronowym/
|
|
.Chodzi Ci o coś takiego? nawiasem mówiąc bardzo sexowne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |