Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Części samochodowe |
Znajomy ostatnio powiedział mi, że raz na jakiś czas powinno wymieniać się wszystkie filtry w aucie. Myślę by kupić te wymagane i wymienić je u mechanika. Dzięki temu powinnam zaoszczędzić kilkaset złotych. Czy waszym zdaniem ma on rację?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Części samochodowe |
Nie ma racji. W życiu nie czytałem większej głupoty. Kupujesz filtry i płacisz mechanikowi, czyli wydajesz pieniądze. Używaj samochodu do momentu, aż stanie, następnie kup nowy. A i zapomniałem dodać. Oleju w silniku się nie wymienia. Należy tylko dolewać tak, aby odpowiedni poziom na miarce był zachowany ;>
|
|
Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: obeliks Posty: 2 E-mail: ilona.mol@onet.pl czekamy ....
|
|
Ferrari jeździ ? Wszystkie filtry do typowego auta to 100-200 złotych. Jak można zaoszczędzić na tym kilkaset złotych ???? Albo sama głupia, albo głupich szuka.
|
|
Co za kretyn masakra jak mozna pytac na forum o rzecz oczywista filtry czy wymieniac dobrze przrdmowca napisal dla oszoloma nic nie wymienoac az stanie auto i ma zlom i nowy
|
|
Ze taki ludzie sa nie wierze normalnie
|
|
Udało mi się je kupić na https://leifi.pl/czesci-samochodowe/filtry-samochodowe/10105/ .
|
|
skoro się na tym nie znasz to lepiej jak pójdziesz do fachowca
|
|
A patrzyłeś w ofercie delphi? Mają akurat dobre cenniki jeśli chodzi o filtry.
|
|
Ja bym stawiał, że to kobieta. Choć z drugiej strony patrząc na dzisiejszą młodzież to się wcale nie dziwię, że padają takie pytania. Przynajmniej mechanik zarobi :) _________ Moja strona
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |