Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak wypędzić osy z pod dachówki? |
Jak w temacie. Proszę o poważne podpowiedzi i dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak wypędzić osy z pod dachówki? |
Trzeba usunąć kokon. Są filmy na których palą takie gniazda jakby miotaczem ognia. Ja spryskałem gniazdo Bros Mucho Spray i stopniowo padają. Trzeba na to czasu.
|
|
A straż pożarna nie załatwia takich rzeczy? Pytam, bo coś mi się o uszy obiło, ale nie jestem pewien.
|
|
Straż pożarna usuwa, jeżeli jest bezpośrednie zagrożenie życia, czyli jeżeli gniazdo znajduje się w domu, bądź w pobliżu miejsca, gdzie przebywają ludzie. Jeżeli nie ma zagrożenia życia, to odsyłają do prywatnych firm. Tararararatata!
|
|
To proste! Bierzesz, proszę ciebie, zapalniczkę, następnie w drugą rękę chwytasz \"Szpreja\" i po zapaleniu owej zapalniczki, nakładasz szeroki uśmiech numer 11 i \"szprejujesz\"! I śmiejesz się gromko, patrząc jak te wszeteczne pomioty upadają na ziemię z cichym stukiem. HA HA HA HA HA! Poważnie, dezodorant i zapalniczka i zapomnisz o problemie:D Pozdrawiam!! >!
|
|
Na Kierzkowej w ogrodniczym mają specjalny spraj na osy. ja swój problem z osami pod dachówką zlikwidowałem dwoma butelkami
|
|
Ja zadzwoniłem po straż pożarną, powiedziałem, że mam uczulenie na ugryzienia os i bez problemu usunęli. _____ Blog
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |