Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy administrator |
Na Forum zaszły pewne zmiany. Mam nadzieję, że wyjdą każdemu na dobre. Zmiana administratora spowodowana byla naturalną koleją rzeczy. Większy zjada mniejszego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy administrator |
a to ciekawe.. cz
|
|
Głupoty Pan piszesz, "Panie Administratorze". W profilu użytkownika "Administrator" widać adres email admin@elomza.com. Whois domeny elomza.com mówi: Domain Name:elomza.com Record last updated at 2003-05-05 19:51:35 Record created on 2003/5/5 Record expired on 2004/5/5 name:(Adam Golebiowski) mail:(a.golebiowski@kombud.com) 48862188716 Kombud Internet Sp. z o.o. Konstytucji 3 Maja 2 Lomza,Podl,Poland 18-400 Jestem bardzo ciekaw, co firma Kombud (właściciel strony lomza.com i kilkunastu innych, lokalnych domen) ma wspólnego z 4lomza.pl i firmą Speed. Uważam, że post rzekomego nowego Administatora to po prostu oszustwo :-) Niepozdrawiam, Pozdrawiam
|
|
Zapomniałem dodać, że to bardzo żałosne ;-)
|
|
Nie rozumiem w czym jest problem , a może wyjdzie to wszystkim na dobre?
|
|
autochton problem w tym, że z moich informacji wynika, że to oszustwo :))) Pozdrawiam
|
|
Tutaj szanowny administrator. Muszę zaznaczyć iż nie twierdzę że jestem administratorem niniejszego portalu jak to niektórzy insynułuja. Po prostu niektórzy muszą zrozumieć że 4lomza.pl nie jest jedynym portalem który ma administratora. :) www.
|
|
Dokładnie w pełni się zgadzam z powyższą wypowiedzią. --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
Następna kryptoreklama? Pozdrawiam
|
|
Muszę cię zmartiwć. Mylisz się. Nawet nie wiesz jak bardzo. www.
|
|
Mr S - myślę że to Ty zrobiłeś niechcący reklamę konkurencji.
|
|
Ja tylko chciałem coś wyjaśnić. Autor: Administrator (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 03-01-04 15:03 Na Forum zaszły pewne zmiany. Mam nadzieję, że wyjdą każdemu na dobre. Zmiana administratora spowodowana byla naturalną koleją rzeczy. Większy zjada mniejszego. Może Pan Administrator mi wyjaśni o co chodzi ??? Jeśli nie dotyczy to tego forum to czemu to się tu znalazło??? Pozdrawiam
|
|
No właśnie. Czekamy na wyjaśnienie. --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
Kolejne dziecko znalazlo "dziure" w forum i rejestruje sie na wszystkich serwisach jako administrator. Niesamowite wręcz.
|
|
Tak. Czemu ten post się tutaj znalazł? Hmmmm... Co robi prawdziwy administrator? Czekamy na wyjaśnienia... www.
|
|
Wg. mnie wszyscy jesteśmy dziećmi administratora --------------------------------------------- lomza city ---------------------------------------------
|
|
Pomylil serwisy chlopiec :)
|
|
Sam jestes pomylony ;). Kolega zrobil nam przysluge i znalazl ukrywana przez miesiace dziure w systemie zabezpieczen, co w przyszlosci nie wiadomo jakie by nioslo za soba konsekwencje, dzieki ci Administratorze (temu nowemu :))))).
|
|
Ok. Drobnostka www.
|
|
Administrator, czy ja cie przez przypadek nie znam ? ;) Bo chyba taki sam "numer" zrobiles na elomza.com ?? nieprawdaz ?? R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
...to nie jest żadna dziura w systemie. o taki sobie nick chłopak wpisał i wsio. A jego uprawnienia na tym forum są takie same jak mają wszyscy inni użytkownicy (oczywiscie za wyjątkiem administratorów ;-)) cz
|
|
Chodzilo mi o "dziure" bo ta "dziura" to nie daje zadnych uprawnien oprocz nazwy "Administrator". A prawdziwi admini nie musza byc widoczni :P R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Żenada ;-) Pozdrawiam
|
|
MrS No właśnie ;-(
|
|
Dlaczego żenada :)
|
|
Etam markac nie denerwuj admina !!! Bo sie wkurzy i Cię wykopie. Może rozpoczniemy nowy temat co? Np. wyższość oprogramowania Open Source nad produktami komercyjnymi. O To jest niegłupie.
|
|
Widzę że" NowyAdmin" i "SpeedAdmin" się dobrze znają. Są to b. znane osoby na łomżyńskim rynku informatyczno-komputerowym.Może wyniknie z tego jakaś współpraca dla obopólnej korzyści. Pozdrawiam Obydwóch Panów!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |