Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FIAT 126p = Cinguecento |
TURBINKA KOWALSKIEGO do Twojego malucha rezultatem jest: żwawo zbiera się na trzecim biegu... spala nawet do litra paliwa mniej na 100km, równo pracuje bez zalewania na ssaniu lub przy ostrych nawrotach - 90zł. Możliwość jazdy próbnej maluchem z Turbinką . GG 5825457 Telefon: 696866729 Z tego ogłoszenia kupiłem to urządzonko do mojego poczciwego maluszka i zdziwiłem się: - nie szarpie - mało pali ( około 4l na 100km) - ********* przyśpiecha - zawsze reaguje na pedał gazu nawet przy zimnym silniku - płynniejsza praca silnika Podsumowując jeżeli jesteście posiadaczami fiata 126p to zainteresujcie się tym bo sprzedawca daje się śmignąć swoim maluszkiem ( a mówię warto ) jak się nim raz przejedziecie to będziecie musieli kupić tą turbinkę bo jego fiacik chodzi jak cinguecento - pełna powaga, a wasz może też tak chodzić nara. MARCIN
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FIAT 126p = Cinguecento |
To forum nie jest miejscem do umieszczania reklam i spamów. Proszę umieścić tą reklamę w dziale "ogłoszenia", i kieruję prośbę do administratora forum o usunięcie powyższego postu. Pozdrawiam
|
|
Widzę to ustrojstwo często na allegro , pewnie taniej!
|
|
Taniej i to prawie o połowe. Poza tym kolega kupił i mówi ze nic nie poczuł po zamontowaniu tego wynalazku. Precz z reklamą na forum! Pozdrawiam
|
|
DO NIEDOWIARKÓW JA NSAPISAŁEM ZE WSZYSTKICH NIEDOWIARKÓW ZAPRASZAM NA JAZDĘ PRÓBNĄ WIĘC NIE MÓWCIE ŻE TURBINKA JEST DO NIECZEGO ZANIM SIĘ NIE DOWIECIE CO TO JEST. JEŻELI CHCECIE SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY TO NAPRAWDĘ DZIAŁA TO UMÓWCIE SIE ZE MNĄ NA JAZDĘ PRÓBNĄ I WTEDY OCENICIE . MARCIN
|
|
turbinka kowalskiego kosztuje na allegro 45 zł !! piszesz ze maluch pali ci 4l/100km ha ha ha !! tyle ci powiem i wszystko jasne !! normalnie to pali około 8 l przy dzisiejszej pogodzie !! a jesli chodzi o twojego malucha to moze masz oprocz tej turbinki jeszcze jakis wiatraczek :)) i dlatego tak zap... jesli wogle zap... !! prosz z ogłoszeniami !! a fiat 126p i bez turbinek rowny jest cinquecento oczywiscie 700 !! pozdrawiam
|
|
Jeżeli jesteś taki pewien że maluch gorzej chodzi to spotkaj się ze mną i przejedź się moim malcem wtedy zobaczysz jak chodzi maluch z turbinką nie wiem jak jest na allegro ale dolicz sobie koszt przesyłki i na allegro nie mas pełnego zestawu, a u mnie masz. MARCIN
|
|
a czy ja napisałem ze gorzej chodzi ?? przeczytaj jeszcze raz !! koszty przesyłki to około 6 zł i tam napewno ten zestaw dostane !! i jest on jak najbardziej pewny !! pozdrawiam
|
|
Nie jest pewny bo to ja sprzedaję na Allegro te zestawy to wiem, że nie jest pewny.Jeżeli nie wierzysz to spytaj się ( Gambino) on Ci powie że zestaw nie jest pełny, a koszt przesyłki kosztuje 11 zł + dokupić potrzebne elementy wyjdzie słono ponad 100zł. MARCIN
|
|
Zestaw jest pełny bo znajomy dostał z Allegro. Koszt przesyłki 8 zł. 49+8 to według moich rachunków 57 PLN (ale mogę się mylić :P). Widzę, że albo ktoś naciągnał Cię, Redds, albo po prostu chcesz zarobić :) Pozdrawiam
|
|
Tylko że ja sprzedaje na allegro te turbinki, więc wiem lepiej powaga mam nick Gambino jak chcesz to wyślij do mnie e-maila na allegro i spytaj się skąd jesteś to napewno usłyszysz że z Łomży bo to ja sprzedaję te Turbinki na allegro, nie wieżysz - sprawdź. MARCIN
|
|
to ciekawe - bo gość o którym tu piszesz sprzedaje te cudowne turbinki 50 45 zł + max 12 zł kosztów przesyłki. A u Ciebie po 90zł. no commets Na szczęście nie jeżdze maluchem .... ---------------------- pozdrawiam JK
|
|
Nie ma co się dużo spierać - chętnych na kupno tego wynalazku zapraszamy do serwisu aukcyjnego Allegro.pl, gdzie towar ten dostępny jest za połowe ceny "Marcinowej" :P A co do użytkownika "Gambino" z Allegro to nie jest on z Łomży, pozwolę sobie tutaj wkleić pare zdań z opisu aukcji: Dane aukcji Cena Kup Teraz: 45,00 zł za sztukę Dostępna liczba przedmiotów: 66 Do końca aukcji: 8 dni (wto 13 sty 2004 07:33:13 CET) Powiadom znajomego Dodaj do obserwowanych aukcji Sprzedający: gambino (671) Zadaj pytanie Sprzedającemu Pokaż inne aukcje Sprzedającego Ofert kupna: 33 Lokalizacja: Łódz Transport: Nabywca pokrywa koszty transportu Szczegóły w opisie Akceptowane formy płatności: Płatne z góry (przelew) Szczegóły w opisie Poza tym spalanie nie spada tak drastycznie jak to napisałeś MARCIN - zmniejsza się maksymalnie o 500-700 ml na 100km, a z opisu aukcji wynika, że jest to pełen zestaw ze wszystkimi potrzebnymi przekładkami, podkładkami, nakrętkami itd. I co Ty na to Marcinie? Tylko nie pisz, że tak naprawde to jesteś z Łodzi :P Pozdrawiam
|
|
i wszystko jasne !! turbinka na allegro kosztuje 45 zł do tego dochodzi przesyłka ktora wynosi min 7zł ( przy wysłanie nie priorytetem i przy wpłacie na konto ) te sumy wynikajo z cen ustalanych przez poczte polsko !! czesto bywa tak ze sprzedajecy ustala sobie koszt przesyłki na np.8 zł a tym czasem wysyłą to za 6 zł !! chce jeszcze na tym zarobic !! bo te ceny są ustanane na podstawie wagi przesyłki a taka rurbinka chyba duzo nie wazy co ?? i tez jestem ciekaw czemu tam w lokalizacji jest Łodz a nie Łomza !!! ??? pozdrawiam
|
|
hehhehehehehe To wyślij maila do sprzedającego i się zapytaj, co chyba nie myślisz że podaje się prawdziwe dane. Spytaj się czy nazywa się marcin i czy mieszka w Łomży wtedy się dowiesz dokładniej. MARCIN
|
|
Kolega z administracji Allegro napewno się tym zainteresuje :))) Pozdrawiam
|
|
Nie ma sprawy a zreszto walę to, ja wysyłam z Łodzi Turbinki, więc możesz. Jedno jest pewne, bez względu czy to kupicie w allegro czy ode mnie to powiem że warto. Ja sam się dziwiłem że maluch tak może chodzić, więc pamiętajcie ze warto, ale tylko jeśli to będzie zakłądał mechanik a wy będziecie dokłądnie sprawdzać każdy jego ruch w instrukcji montażu, nara MARCIN
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |