Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca TMT |
Co myślicię o pracy w TMT?? Ostatnio sporo tam ogłoszeń
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca TMT |
kibuce Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
Rynek niewolników ( ładnie nazywanymrynek pracy)tylko kiedyś kupowano niewolnika obecnie WYMUSZA się na ofieże ,zap..erdalaj za najniższą albo giń bez środków do życia a najlepiej wypad na banicję do england. Taka komża. Anatol M.
|
|
I od takich słów zaczynają się takie \"piękne\" ogłoszenia o pracę: W związku z rozwojem firmy itd... Nie jedno takie ogłoszenie pojawia się cyklicznie i nie z jednej firmy. Aż do UP idzie i dają skierowania na siłę bo nikt kto wie co i jak nie pójdzie sam w takie miejsce. Woli wyjechać niż ... dorabiać. A wszyscy wiedzą i udają że nie wiedzą i tak bez końca .... rotacje... Nie każdy nadaje się na pracodawcę który wie jak prowadzić firmę i rozumie, że to pracownicy są najważniejsi.
|
|
Chcesz jeba_ za dziesięciu i być jebany_ na każdym kroku, jeszcze do tego w większości z debilami. Możesz spróbować nie będzie pasowało to rzucisz.
|
|
praca trzyzmianowa, na rękę jakieś 9 zll na godzinę, umowa zlecenie. na rozmowie podkreślają, że tylko na początek umowa zlecenie a później na etat ale to nie prawda. rozmowa kwalifikacyjna też nie jest profesjonalna, pracuje Pani albo nie pracuje i następny M.U.D.
|
|
a czy już nie weszło że netto ma być na rękę więcej? Ktoś tu sobie w ....
|
|
niestety, to jest umowa zlecenie. byłam na rozmowie w lutym to wiem, sama nie wierzyłam dlatego poszłam na rozmowę, ale jak pisałam wcześniej rozmowa bym tego nie nazwala. jesteś chory, nie idziesz do pracy zwyczajnie nie zarabiasz. M.U.D.
|
|
a PIP to coś o tym obozie pracy wie?
|
|
A co to jest za firma TMT ? ____________________________________________________________ Ludziom uczciwym zawsze należy oddać sprawiedliwość. A nieuczciwym, pieniądze.
|
|
|
a to tam robią obicia i wysłania do trumien?
|
|
na pewno jak każda prywatna firma w Łomży jest fer play do pracownika ? warto iść i być białym murzynem za najniższą krajową z wyzyskiem ...
|
|
To może być bardzo dobrze działająca firma w perspektywicznej branży! ________________________________ https://samo-dzielni.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |