Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dentysta dla dziecka |
Witam. Kochani potrzebuję rady. Gdzie znajdę dobrego dentystę dla dziecka. Ząb jest bolący więc ważne jest żeby mógł przyjąć na cito. Oczywiście chodzi o wizytę prywatną. Zależy mi, żeby lekarz miał dobre podejście do dziecka. Mile widziane nr. telefonów. Proszę was o pomoc i z góry wam dziękuję. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dentysta dla dziecka |
W Łomży mało kto chce przyjąć dziecko, bo kasa ta sama a pacjent trudniejszy. Polecam dentlandię w Białymstoku - maja gaz znieczulający więc dziecko grzecznie siedzi. Jest to typowa placówka dziecięca. Ja polecam.
|
|
Znajomi do Zambrowa z dziećmi jeżdżą i sobie chwalą. Wystrój jak z bajki w środku, że dziecku od razu milej.
|
|
Dzięki wielkie. A orientuje się może Pani jak to wygląda cenowo?
|
|
Dentlandia jeśli chodzi o leczenie jest warta polecenia, ale co do wystroju to nie zauważyłam, żeby był bajkowy. Cenowo - za maseczkę przy pierwszej wizycie 30zl, gaz- 70 zł, ale warto, bo dentystka może robić co chce, a dziecko grzeczne, ale bezpieczne. Do tego trzeba doliczyć plombę albo lek zatruwajacy i wtedy kolejna wizyta. W Łomży w Bodencie jest od niedawna pan doktor, który leczy dzieci używając gazu, ale nie mam opinii, bo tam jeszcze nie byłam.
|
|
Paweł Jarnutowski 608828711 bardzo wytrwały stomatolog leczy głownie dzieci.
|
|
Dentolandia i ich podejście żeby dziecko siłą trzymać na fotelu!!!
|
|
Wiecie co, mi podczas wakacji rozkruszył się ząb.. Nie mogłam wytrzymać tego bólu, nawet jak piłam wodę to mnie strasznie bolało. To było akurat w Szczecinie i też znalezienie gabinetu w obcym mieście nie było łatwe. Na szybko chcieli mnie przyjąć tylko w gabinecie Lubińska. I bogu dzięki bo chyba bym umarła z bólu.
|
|
Dentysta musi mieć przede wszystkim podejście do dziecka, nie może go stresować i być zbyt obcesowy.
|
|
Tak kvrva. Niedługo będziemy szukać na kanarach. Trolle jeb.ane
|
|
Polecam centrum medyczne https://ochotanausmiech.pl/periodontologia/ pracują tam specjaliści dentyści dla dorosłych i dla dzieci, chirurdzy, ortopedzi. Polecam to miejsce bo od dawna tam leczę zęby i jestem bardzo zadowolona.
|
|
Osobiście staram się korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego gabinetu stomatologicznego w Pile, to zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę gabinetu Twój Stomatolog - piła stomatolog .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |