Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomysł na alkohole |
Witam, troszkę nam się polepszyło ostatnio, mam kilka imprez w najbliższym czasie, m.in. kawalerski i urodziny teścia. Mam pytanko, znacie jakieś porządne monopole albo stronki z ekskluzywnymi alkoholami typu burbon,whisky albo koniak? Dajcie znać, pomóżcie coś wybrać :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomysł na alkohole |
W ABC
|
|
Zajrzyj trollu na półki Kauflandu , albo jedź na Goniądz . Mają dobry bimber .
|
|
Te polepszenie to alkoholizm sie nazywa. Alkohole swiata, wbrew pozorom ceny ok wybor duzy bigi2004
|
|
\"alkohole swiata\" maja drogie ceny, lepszy sklep na prusa, ten na rogu, a i w Stokrotce maja tansze alkohole z wyzszej polki niz w tych \"Alkoholach Swiata\"
|
|
chcesz barek alkoholowy z karnistra?
|
|
Takie `ekskluzywne` alkohole to w Lidlu i Biedronce są ...
|
|
Coś dlugo reklamy nie wkleja
|
|
jaką reklamę?
|
|
Kup okazyjnie może komus zostało po zlikwidowaniu sklepu :)
|
|
Zrób alkoholowe galaretki :) fajna sprawa bo dopiero po jakimś czasie czuć ich moc (i nie trzeba jakiegoś wyszukanego trunku, czysta wystarczy) a jak na urodzinach teścia będą panie to Jack Daniels z czerwoną naklejką będzie pasował- cynamonowy. Pozdrawiam
|
|
Galaretki alkoholowe często sprawdzają się u mnie na domówce więc polecam:) Ja byłam niedawno na weselu u znajomych którzy kochają podróże. Mieli do degustacji wino z wężem a także z mewy! Nie powiem, było dobre, ale nazwy nie brzmią dla mnie zachęcająco:) Poczytałam trochę i jest wiele dziwnych alkoholi https://kalkulatorpromili.pl/blog/najdziwniejsze-alkohole-na-swiecie/30
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |