Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co ciebie najbardziej wkurza w Łomży ?? |
Co ciebie najbardziej wkurza w Łomży tzn. np. sklepy, ulice, ludzie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co ciebie najbardziej wkurza w Łomży ?? |
ludzie ktorzy nie posiadaja wiedzy, informacji na dany temat a komentuja.
|
|
ŁKS ,
|
|
Stare babki, blokersi te marginesy jeb..! Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
brak dobrego klubu dnb i tolerancji... ja czekam na piątek....tygodnia koniec i początek!!!
|
|
Głupie tematy na tym forum.
|
|
blachary.....
|
|
BETON W GLOWACH TYCH CO RZADZA SZELESTU PAPIERU MC DONALDA POLICJI I MALOLETNICH QREWEK A TY BIG NJ CZEGO NIE LUBISZ W NASZYM MIESCIE ??? ...BEDZIE LEPIEJ NA KONCU
|
|
marazm, zastój, prywata-prywata-prywata, zagrywki niby polityków i ich kłamstwa (jestem za Łomżą, ale kandydaturę o "tron prezydenta Łomży" zgłaszam w Białymstoku - kto tak zrobił dumajcie), gdakanie o dbanie dobra miasta ............ ach szkoda mówić, bicie piany dla zrobienia mamani, wszych ściemka wszystkim
|
|
1.moherowych beretów. 2.Kierowców Pk*, którzy jeżdżą jak berety. 3.małolat spod mcdonalda, które zasadniczo nie różnią się od pkt. 1 4.meneli w poplamionych beretach. 5.synalków szpanujących furami swoich tatusiów. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
*** Do pasji doprowadzaja mnie ludzie, ktorzy na kazdym, nawet najmniejszym skrzyzowaniu ruszaja z piskiem opon, zapuszczaja jakies umcy-umcy na caly regulator i staja na parkingu wietrzac wyklepane fury z niemieckich szrotow. *** Wnerwiaja mnie wyrostki, ktore siedzac na lawce opluwaja ja dookola i czekaja, aby tu skroic pierwszego lepszego dzieciaka w drodze do szkoly z kasy na bulke. *** Takze to, ze kazdy tutaj musi podkreslic swoja inszosc i lepszosc - szpanujac nowa fura, myjac ja codziennie na podjezdzie, obnoszac sie gadzetami. *** Ze o frustratach politycznych na tym forum juz nie wspomne.
|
|
Starych grzybów,którzy siedza z łbem w oknach bloków i lukają kogo wyjebac z dypy na psy. Ewelinka ;*
|
|
prawdomuwnego ;-) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
pogoda
|
|
politycy PIS P(rzeproście) I S(pieprzajcie)
|
|
mpk, drogi,brak porządnego kina,basenu,mała ilość scieżek rowerowych.... ____ ^_^
|
|
Brak duzego centrum Handlowego i hipermarketu i dobrego stadionu lekkoatletycznego... Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
brak dobrej szkółki piłkarskiej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |