Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrzebne dla niemowlaka |
Potrzebuje ciuszkow dla niemowlaka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrzebne dla niemowlaka |
chłopiec czy dziewczynka?
|
|
Nie wiadomo dokładnie.niby dziewczynka ma być ale różnie może być.najlepiej uniwersalne na poczatek
|
|
Mogę oddać pościel do łóżeczka (kołderka, poduszka+poszewki), zabaweczki. Ubranka też, ale raczej dla dziewczynki. Proszę o wiadomość, jeśli jest pani zainteresowana.
|
|
Tak.
|
|
Poproszeni o meila to się odezwe
|
|
k.mie22@interia.pl
|
|
Napisalam do pani
|
|
Na olx zobacz. Jest tam wiele rzeczy do oddania, nawet za darmo. Ciuszków póki co nie bierz/nie kupuj, bo nie wiesz jakie duże dziecko będzie.
|
|
Hm , a przekopywałaś się przez oferty w Internecie? Tego jest naprawdę mnóstwo.. Kilka miesięcy temu moja siostra kupowała kocyki bambusowe dla nowo narodzonych bliźniaczek ze strony https://maylily.pl/pl/ , a także rajstopki i inne elementy małej wyprawki. Możesz się tam rozejrzeć, bo mają produkty dobrej jakości, a jeśli szukasz używek, to zachęcam do przejrzenia portali aukcyjnych. Coś na pewno dla siebie znajdziesz. Adi ;)
|
|
A sprawdzałaś ofertę w Lidl ? Swego czasu, jak jeszcze byli mniejsi, nie raz kupowałam tam tanie ciuszki dla moich maluchów. Teraz już nie są niemowlakami, ale od czasu do czasu też coś fajnego dla nich tam wyszukam. Najczęściej koszulki, piżamki i rajstopy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |