piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Która informacja jest prawdziwa

Wczoraj na forum 4Łomża podano informację ,że koszt budowy mini pola golfowego wyniósł 60 tys i w ogromnej większości pokryty został z kasy SM

Perspektywa przy finansowym wsparciu Towarzystwa Ubezpieczeniowego
Filar w dzisiejszej Współczesnej prezes SM Perspektywa Z.Lipski twierdzi,że koszt wynosi 90 tys i ani złotówka nie pochodzi z kasy spółdzielni lecz od sponsorów.
Która informacja jest prawdziwa?

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Która informacja jest prawdziwa

panidomu napisał(a):

> Która informacja jest prawdziwa?
>

Trudno powiedzieć, ale wydaje mi się, że jeśli mieszkasz na osiedlu administrowanym przez SM Perspektywa, to Ty przynajmniej częściowo pokryłaś koszty budowy pola golfowego oraz kampanii wyborczej ludzi startujacej z listy SM.

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

Racja ... przynajmniej część Twoich opłat narzecz Spółdzielni poszła na kampanię wyborczą startujących spółdzielców.

dura.lex
Postawią sobie pomnik bohatera
Wybiorą sobie nowego premiera
Stworzą nowy system polityczny
I będą dumni, że jest demokratyczny
Znowu szwindel szykują nowy
Znów chcą się dobrać do Twojej głowy

"część Twoich opłat narzecz Spółdzielni poszła na kampanię wyborczą startujących spółdzielców"

to mi się podoba, kto zakłada ze mną SM? :>

te informacje sie pokrywaja. wystarczy przemyslec, i co ? inwestycja kosztowala 90 tys zlotych, ani zlotowka nie pochodzi od sponsorow i wszystko jest z kasy SM ;) proste, nieprawdaz ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org