Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bawełna za 2,5 miliona |
Wpuscic buldozery ,zrównac teren rozparcelowac dzialki to z 15 hektarów bedzie jakiec150 działek po sredniej cenie40 tys zł i mnie to wychodzi ze to cosik z 6 milionów warte na szybko,a ile warte dla hipermarkietów?Pan komornik nie mógł sie sam dogadac z firmami ,potrzebował posredników?Ale to pewnie TEN PAN KOMORNIK....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bawełna za 2,5 miliona |
I po co zaśmiecasz forum powielaniem tematu, na który toczy się już dyskusja.
|
|
|
To trzeba było przelicytować i dać 5 mln, jeszcze jeden by ci został i by ci się opłacało nie???
|
|
Kto pierwszy ten lepszy. może i dobrze, że ktoś to wreszcie kupił, bo nie chce z okna domu widzieć opuszczonych budynków ;). ...
|
|
Keicam a co zazdroscisz ? Po co takie głupie gadki ... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
nie nie zazdroszcze ,a malo tego temu co kupił to gratuluje udanego zakupu.Zastanawia mnie tylko jak to sie robi ,zeby było tak tanio,zeby od chłopa kupili 15 hektarów to rozumiem ,ale tu to mi tak .....a zreszto nie wiem ,wczoraj na fleku byłem ,po nocy pisałem moze mnie juz jakies zwidy łapia,olac to niech juz bedzie te kino czy tam inny teatr
|
|
a do fankibocianów:swego czasu dawano duzo wieksze pieniadze za ten skansen ,ale jakos nie było mozliwosci kupna,a tu nagle rach ciach i poszło.Jak masz swoja działke to za 5 zł bys jej nie oddała ,a tak jak nie twoje to masz to w głebokim powazaniu.Ja niestety jestem za cienki bolek na takie zakupy ,ale jak mi wytłumaczysz czemu pan syndyk nie mógł sie dogadac z inwestorami to z checia oddam czesc i chwałe naszym biznesmenom,bo kupic cos społecznego za grosze i zrobic na tym interes zycia to juz nie jeden w łomzy potrafił.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |