Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kursy i szkolenia |
Witajcie. Czy poza swoją pracą robicie jakieś kursy i szkolenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kursy i szkolenia |
Ostatnio miałem kurs graficzny z Corela i w pracy szkolenie BHP. Troszkę szkolenia z BHP są nudne, ale wiem, ze mogą się przydać w każdej sytuacji.
|
|
Jak ktoś chce i ma ochotę to pewnie robi
|
|
Warto czasem dodatkowe kursy i szkolenia chociażby dla siebie.
|
|
Ja sam robię kursy z CSS3 i HTML. To mnie interesuje a dodatkowo przydaje mi się ta wiedza w pracy.
|
|
Warto też poszperać w tej sprawie w Internecie. Moim zdaniem da się tam wszystko znaleźć :) W realnym świecie wszyscy zmuszają się nawzajem do różnych rzeczy
|
|
Obecnie najlepsze co można zrobić to uprawnienia na tiry do tego kurs ADR bo to obowiązek tutaj macie namiar - http://www.buch-car.pl/ ewentualnie znaleźć firmę która nam to zrobi i w trasę 7-8 tys. na rękę czego chcieć więcej.
|
|
Czy macie namiary na darmowe kusy finansowane z unii?
|
|
Nie jest to moja dziedzina wiedzy. Niezbyt będę w stanie pomóc. W najczarniejszej godzinie jedynie miłość może nas ocalić...
|
|
Dzięki wielkie za sprawdzone informacje w tym obszarze tematycznym :) Mam pewność, że mi się one przydadzą ;) Zawsze byłem zdania, że człowiek jest inteligentny. To ludzie są głupi.
|
|
Sami spamerzy ;) kursy i tu i tam. Patrzcie jaka fajna firma Patrzcie jaki fajny kurs Masakra!
|
|
No kursów i szkoleń jest tyle, że mozna do głowy dostać.
|
|
Dokładnie, wszędzie jest pełno szkoleń teraz. Kwestia tylko znalezienia czegoś, co ma sens i firmy, która fajnie przeprowadzi takie szkolenie. Jeśli chodzi o BHP to polecam zerknąć tutaj https://alerta.pl. Mają super ofertę takich właśnie szkoleń.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |