Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polowa |
Witam czy ktos orientuje sie czy Ci mieszkancy zostali wysiedleni z tych kamienic tej zimy? Tomeo60
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polowa |
Ta zima dopiero nastąpi. Wiec tera nie wiem ale się dowiaduj bigi2004
|
|
Szkoda mi tych ludzi co musza sie tam meczyc, nikt nic z tym nie robi az zal jak sie patrzy na taki wizerunek Lomzy... Tomeo60
|
|
To są budynki należące do Mpgkim, czyli miasta, czyli my ich utrzymujemy z naszych podatków. Rozdawnictwo jest złe, bo jak dasz ludziom mieszkanie komunalne a nie pokazesz jak można wyjść na prostą, to nikt tam ny nie siedział na socjalu długie lata w budynku komunalnym bigi2004
|
|
Powinni sie zatroszczyc o takiego typu budynki przeciez to sa juz zabytki i nikt z tym nic nie robi :/ ja niewiem ze Ci ludzie tam mieszkaja jeszcze :/ Tomeo60
|
|
Powinni je zburzyć a ludziom pomoc stanąć na nogi bigi2004
|
|
... a to na siłę ich tam ktoś trzyma , za karę tam mieszkają ? co przez całe życie robili, by poprawić swoją sytuację bytową, uczciwie pracowali i odkładali na nowe lokum, czy może kredyty na 30 lat są wg nich tylko dla tych \"głupszych frajerów \" , którzy sami dbają o swoje, a im się tylko wszystko z naszej wspólnej kasy podatników należy za darmo ?
|
|
Nikt sobie lokum nie wybieral to sa tak samo normalni mieszkancy jak wiekszosc. Uwazam ze wladze miasta powinni zrobic z tym porzadek bo w 21 wieku taki wizerunek Lomzy to niezbyt mily krajobraz. Niech to bedzie zabytek ale niech on rozsadnie wyglada. Tomeo60
|
|
Tomasz, przestań pisać bzdury ... Nikt sobie lokum nie wybieral... to na siłę ich tam ktoś trzyma , za karę tam mieszkają ? na siłę ich tam osiedlono ? chłopie, kumam , że chcesz mieszkać tam w lepszych warunkach, tylko DLACZEGO za kasę z podatków innych, uczciwie pracujących mieszkańców Łomży ? weź kredyt, jak 90% społeczeństwa na 30 lat i się stamtąd wyprowadź
|
|
Ja nie jestem lokatorem tego budynku, ale wiem ze mieszkaja tam ludzie ktorzy maja mieszkania komunalne i mysle ze skoro tam ich kiedys zasiedlili to powinni to zmienic. A ty nie badz tak srogo nastawiony do ludzi bo ludziom trzeba pomagac, ty tez mozesz w przyszlosci potrzebowac pomocy i ciekawe co bys zrobil jakby sie na Ciebie wypieli. Tomeo60
|
|
Poszedłbym do szkoły? Do pracy? Pozdrawiam.
|
|
A ty myslisz ze Ci ludzie nie pracuja? Prosze Cie nie badz taki hop do przodu nie znasz sytuacji to nie mow ... Tomeo60
|
|
Chłopie komuś można pomóc jestem jak najbardziej za. Ale nie myl pomocy z utrzymaniem przez wiekszosc życia, bo to już nie jest pomoc bigi2004
|
|
Mysle ze tymi kamienicami powinien zajac sie Patryk Jaki.nie wszyscy na tych budynkach zyjo z socjalu i dodatkow mieszkaniowych.nie tylko na Polowej.w blokach tez rozni mieszkajo Tomeo60
|
|
tomeo, a ty w ogóle szkołę podstawową ukończyłeś ? czy też miałeś pod górkę ?
|
|
Kolezko patrzac na twoje immunitety spostrzegawcze to mysle ze ty nawet w przedszkolu nie byles, wiec pakuj plecaczek i zawijaj sie uczyc. Pozdrawiam. Tomeo60
|
|
...immunitety spostrzegawcze ... haha a co to jest ? Nie używaj słów , jak nie znasz ich znaczenia :))))) jednak poziom intelektualny bliski zeru , Immunitet (łac. immunitas – uwolnienie od obciążeń) – instytucja prawna, mocą której osoba z niej korzystająca nie podlega określonym przepisom, do przestrzegania których inne osoby są zobowiązane.
|
|
Nie bede z toba prowadzil zbednej rozmowy skoro twoj umysl siega ponizej normy Tomeo60
|
|
... \" immunitety spostrzegawcze \" .... hahahahahaha co tam za ludzie ...zyjO i mieszkajO
|
|
Hahahahahahaha ale ty jestes egoistyczny haha Tomeo60
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |