piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zgubiłem telefon

Witam
Zgubiłem dzisiaj (poniedziałek, 9 października) między godz. 15.30 a 16.30 telefon (srebrna Nokia 6230i). Zależy mi bardzo na karcie SIM, na której zapisana jest moja książka tel. Dla znalazcy nagroda. Kontakt tel. 086-217 9214 lub mailowy zzlom@poczta.onet.pl

zygzak

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zgubiłem telefon

fajnie by było jakbyś jeszcze napisał gdzie... hmm... i w tym telefonie ze zmianą IMEI chyba nie będzie problemu :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------

A w jakim rejonie zgubiłeś??

pewnie napiszesz, że na ulicy ale nie wiesz jakiej ;]

Sprubój zadzownić do... siebie i poprosiś znalazcę o zwrot. Ja w niedzielę też miałem podobną sytuację, zostawiając komórkę w taksówce. Żeby było śmieszniej, nie wiedziałem w jakiej korporacji ją zamawiałem (numer przecież był w telefonie)... Ale udało się metodą prób i błędów odzyskać.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Próbowałem dzwonić, ale najpierw nikt nie odbierał, a potem telefon został wyłączony, więc zablokowałem go. Nie piszę gdzie go zgubiłem i w jakich okolicznościach, bo to nie ma najmniejszego znaczenia. Ten kto go ew. znalazł wszak wie, że posiada nie swój telefon. Zależy mi tylko na odzyskaniu informacji z SIM-a i pamięci aparatu. Sam aparat znalazca może sobie zatrzymać.

zygzak

taa akurat ktoś na to pójdzie :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Człowieku już tego telefonu na oczy nie zobaczysz.

watpie zeby ktos ci zwrocil ten telefon tym bardziej karte jeszcze go o kradziez zebys posadzil ,ja na miejscu znalazcy bym go sprzedal ... takie zycie

Zgadzam się z opinią poprzedników że telefonu juz możesz nie zobaczyć.Możesz iść do operatora i poprosić o duplikat karty sim,wtedy bedziesz miał swój stary numer jednak bez ksiązki telefonicznej.Pozdrawiam

Wy to potraficie pocieszyć chłopaka...
Anonimowiec: "ja na miejscu znalazcy bym go sprzedal" - bez komentarza...

Do Admina 4lomza. Chyba trochę wam już odp*o żeby nie można było kliknąć myszką w pole tekstowe, żeby napisać post lub go wyedytować tak, żeby nie zobaczyć wyskakujących okienek!!! Oby tak dalej panowie...

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

zgodnie z "znalezione nie kradzione"...

Niedawno znajomy zgubił/ktoś mu ukradł telefon. Po dwóch dniach ktoś do niego zadzwonił i powiedział, że chce 50 zł za niego. No dobra, to sie spotkali. Okazało się, że to 13 letni gówniarz. Dał mu 5 zł za znalezienie.... ;D

Oczywiście obydwaj nie są z Łomży.

LOL...

To hamy z was!( co po nie którzy) Ja 3 tygodnie temu znalazłem fajno motke , po małej orjentacji terenu wziełem telefon pogrzebałem w książce telefonicznej zadzwoniem : odebrała z fajnym głosem dziewczyna umówiliśmy się odałem jej telefon chciała mi nawet stówke dać za uczciwe znalezienie... Życze powodzenia z odnalezieniem telefonu.Ale znając życie jak teraz nie znalazłeś to wątpie żebyś go zobaczył(a).

no to jestes "jedna na milioooon".Jak ja bym znalazl to bym nieoddal tymbardziej jakis drogi.Jak ktos wyzej napisal znalezione nie kradzione.Sam niejedna rzecz gubilem (pieniadze,telefon,klucze,zegarek) i nikt mi ich jakos nieoddal to czemu ja mialbym szukac wlasciciela zamiast miec powiedzmy 300zl za sprzedany znaleziony telefon.Pffff musialbym upasc na glowe hyba

No i dlatego nigdy nie odnajdujesz swoich rzeczy ja raz zgubiłem portfel z 200 zetami karto do telefonu i kilka bajerów po 4 godzinach telefon i typek mi mówi że znalazł czy to nie moje i chciał tylko rakiete malboro. I dlatego ja też nie jestem frajer bardziej mnie przekonała to że to byl telefon jakieś dziewczyny bo było widać po samym telefonie więc odałem ale jak to wy mówicie znalezione nie kradzione kilka razy hajs znalazłem to 50 zł albo 20 to wtedy biore ale nie telefony dokumenty itd. ;) Pozdrawiam

Zygzak możesz zgłosić Policji kradzież telefonu... Może przy odrobinie szczęscia "znalazca" wpadnie podczas legitymowania ;) Pzdrr

teraz policja sprawdza IMIEI komórek przy legitymowaniu, więc możesz zgłosić kradzierz to może ktoś się nawinie...

Chociaż w naszym państwie to mało kot zdecydowałby się na oddanie, ale jak najbardziej próbuj. Życzę szczęścia! ;-)

...

w takim telefonie zmiana IMEI to żadne problem... w moim (CID49) praktycznie niewykonalne...

hahaha...legitymowanie??? pamiętam niedawno jak spisywał mnie pies za byle co.... na koniec się pyta mnie i 2 kumpli czy mamy telefony.... 1 dał 2 niemiał a ja stałem i odpowiedziałem nie...chodz miałem go w kieszeni...hah( chciał bym sprostować że niejest to telefon kradziony....nówka winyl z Ery, a powiedziłem Nie ponieważ chciałem troche urozmaicić dialog...)
A na dodatek telefon był bardzo widoczny w spodniach....hahahhahaha
I taką mamy tutaj w kraju policję:):D:D:D:D:D

nie no to gangster jestes okrutny naprawde kozak,ciekawe czy taki twardziel bys byl jak by cie do pokoiku samego wzieli za wsiarz ci z kryminalnej,

Anonimowiec wyjełes mi te słowa z ust... Wiesz co by zrobił ?? Srałby pod siebie tak samo jak inni "krzykacze" ... !!

mioczkoś...Anonimowec.. pewni?ha no ja sam niewiem co bym zrobił w takiej sytacji...ale napewno nie srał bymk pod siebie.

Hehehehhe bawisz mnie kolego :DDDD Nie tacy "twardziele" jak Ty srali więc nie bądź szerszy od koszuli :)) Pzdrr

mieczkoś....nie chce się tutaj wyzywać itp... spoko...no może by było tak jak mówisz może nie...nie sprawdzałem i nie chcę:)
Pozdrawiam

Poprostu uwierz mi na słowo :))) Pzdrr

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org