Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Modne paznokcie? |
Witajcie. Widzę kobiety na ulicy i każda z nich ma inne paznokcie. Niektóre panie mają nawet efekt lustra albo syrenki. Jakie paznokcie, efekt, najbardziej przypadł wam do gustu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Modne paznokcie? |
Męski nik, zwroty typu efekt lustra czy syrenki pachną mi reklama albo ... 😜
|
|
ja już nie nadążam za tymi trendami w paznokciach, ja nosze takie jakie mi się podobają i nie daje się zwariować.
|
|
Moja żona uwielbia efekt syrenki na paznokciach. Coś w tym jest bo mi też zaczyna się podobać. ________________ http://www.biokur.pl/efekt-syrenki-c-102_172.html
|
|
A co sądzicie o tego rodzaju naklejkach na paznokcie? Moja 15 letnia córka koniecznie chce sobie takie zrobić, ale osobiście nie bardzo mi się to podoba. Zwłaszcza dla takiej młodziutkiej dziewczyny.
|
|
wystarczy wejść sobie do internetu i tam znajdziecie wiele inspiracji na najmodniejsze wzory.
|
|
Teraz hybrydy są modne, ale jest z tym trochę roboty.
|
|
Ciekawy bardzo jest efekt lustra, obecnie coraz częściej spotykany. Stosowane są też naklejki, tatuaże lub markery itp.
|
|
Po licho paznokcie mają być modne? Najlepsze paznokcie to naturalne paznokcie.
|
|
Lubię bardzo jak moja żona wraca od kosmetyczki z całkiem nowym kolorem i wzorkiem na paznokciach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |