piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
hahaha --ŁKS-----

narzekali na brak dopingu kibicóe , jest doping , 18 do końca , a oni znów przegrywaja , ciekawe , jakie tym razem będzie usprawiedliwienie trenera

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: hahaha --ŁKS-----

Jaki jest wynik i za ile koniec ?? dostajemy w dupe ? Juz po ŁKSie... 3 liga wita, jak nie 4 ....

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

do prawdomuwnego

zamknij dziób,ciekawe co ty potrafisz.

DiDi

2:1
dla jajników

panidomu , juz honorowo odnieść te 1 zwycięstwo

do prawdomuwnego

zamknij dziób,ciekawe co ty potrafisz.
Wszyscy prawdziwi kibice ŁKs-u są w tej chwili w Grajewie a ty kim jesteś?

ŁKS naszą kochaną drużyną jest!!!!!!!!!!!

DiDi

z łomży , przeniosłem sie do białego , ale dalej im kibicuje

już 3:1

dla jajników , 4 do końca

przedłuzenie 5

3:1 przegrywamy...nie no....
prawdomowny ma troche racje.bo zawsze jest na cos zrzucana wina,prawie nigdy nie mowi sie ze pilkarze zawiedli..a to jest przeciez glowny powod dla ktorego przegrywamy...MAM jednak nadzieje ze te porazki sie wreszcie skoncza....

____
^_^

przy ta kim dopingu , słyszę krzyczących kibiców ŁKS w radiu białystok , mogliby się bardziej postarac , zrobic to dla nich

Koniec przegralismy.....

____
^_^

koniec 3:1 , przegrywamy ,

ja wiedziałem że tak będzie?

chyba trener jakolcewicz powinien zastanowic sie nad soba.. a raczej nad swoja posada! bo ile mozna

a może drużynę rozwiązać?

druzyna sama sie rozwiaze jak marczak pojdzie sobie do 2 albo do 1 ligi!

Jak wygrywali to żeście się cieszyli,zakładali tematy i wielbiliście ŁKS,a jak przegrywają to się dupą odwracacie!! Nie jestem zagorzałym kibicem i nie interesuje się tym za bardzo ale powiem Wam jedno!! H.je z Was a nie kibice !!!
P.S -wypowiedz kierowana do kilku osób wypowiadających się w w/w temacie...
Pozdrawiam

ŁKS z CHujewe* przegrał ajajaj:/

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

jak byli z 3 lidze to tematow bylo bardzo duzoooo...a teraz rozwiazac druzyne...a to kibice!

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

PSEUDOKIBICE

"Atmosfere na trybunach popsula grupka kilkudzisieciu pseudokibicow, ktorzy kilkanascie minut przed koncem meczu, ze znanych tylko sobie powodow zaczeli opuszczac stadion"

Re: PSEUDOKIBICE

GDY TAK PRZEGRYWALI , TO I JA BYM GO OPUŚCIŁ. zAGRALI ŻAŁOŚNIE , NIE BROŃCIE ICH ZA KAŻDYM RAZEM , POWINNI NASZYCH ZAWODNIKÓW DOSIĘGNAC PARĘ SŁOW KRYTYKI , I CO , W ZALEGŁYM MECZ Z P. BYTOM POSTARAJA SIĘ , CZY BĘDĄ W NIENASTROJU NA MECZE , JAK DOTYCHCZAS?? POWINNI POSTARAC SIE , CHOCIAZ DLA KIBICÓW, CO PRZYJECHALI AZ 60 KILOSÓW.. jAK KIBICE DAJĄ KASĘ NA KWESTIE , TO DOBRZE , A CO ONI ROBIA DLA NAS???KIBICE SĄ DLA NICH WPORZĄDKU , ONI DLA NAS NIE,, WOGÓLE SIE NIE STARAJ,A!!

hahaha lks hahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szkoda kasy na tych szmaciarzy te blazny robia nam kaszane na cala polske!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do okregowki z nimi tam przynajmniej szmaciarze nie beda zebrac na boisko bo beda mogli na lakach grac!!

p.s. panie winko zbieraj pan lepiej na biedne dzieci niz na tych lewusow oni by niedali rady nawet w lidze niepelnospeawnych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ŁKS --- 4 LIGA WITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PISZCIE CO CHCECIE JA MAM W DUPIE TYCH ZEBRAKOW MOZE Z ROBIMY KWESTE DLA MNIE ALBO DLA KTOREGOS Z FORUMOWICZOW A NIE BEDZIEMY WZBOGACAC NASTEPNY ZARZAD KLUBU(ZLODZIEJI) LKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAM ICH WSZYSTKICZ W DUPIE I MAM W DUPIE TYCH KTORZY MYSLA INACZEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WITAMY 4 LIGA CZEKA NA ŁKS

No proszę, jedna klęska a kibicowskie towarzystwo się sypie. Poczekajmy na następne mecze. Nie jestem kibicem ŁKS-u, ale uważam, że za wcześnie na powszechną krytykę. Po tej porażce zespołowi potrzebne jest dobre słowo otuchy i nadziei. Bez tego tylko trudniej im będzie podnieść się po tak sromotnej przegranej.
Wpadki zdarzają sie wszystkim. Przeżywał to Adam Małysz, ani chybi są też przed Robertem Kubicą.
Więcej optymizmu, wtedy może być lepiej.
Pozdrawiam Prawdziwych Kibiców ŁKS-u i cały zespół na czele z trenerem.
Teraz może być tylko lepiej. Głowa do góry, ścisnąć pośladki i do roboty. Wiecej wiary w siebie!

hahahahha jedna??? narazie maja 7 przegranych i 4 remisy i 0 wygranych , ten cały sezon to jedna wielka klęska!jak pisałem , niech nasi zawodnicy dostana trochę krytyki , to może na 2 meczu troche sie chociaz postarają , nie mozna ich za ich głupotę bronić

Przede wszystkim ogromny szacunek i wielkie gratulacje dla prawdziwych kibiców Łomżyńskiego Klubu Sportowego za stworzenie wspaniałej i niezapomnianej atmosfery na meczu oraz wiary do końca w korzystny wynik.
Trener Jakołcewicz powinien zostać do końca rundy jesiennej. Jego zwolnienie teraz nic ŁKS-owi nie da. Pod koniec listopada, tuż po drugiej turze wyborów prezydenckich, powinno się zebrać walne zgromadzenie sprawozdawczo – wyborcze ŁKS-u, na którym zostałyby wybrane nowe władze klubu i one zadecydowałyby o przyszłości trenera. Ponadto miałyby jeszcze miesiąc czasu na załatwienie w budżetach na 2007 rok u większych firm pieniędzy na klub. Jeżeli się nie uda, to wtedy trzeba zapewnić minimum, które zagwarantuje dogranie w drugiej lidze do końca sezonu. Wtedy mamy III ligę. Wycofanie się z gry spowoduje naszą degradację do czwartej ligi. Pamiętam jak rok temu prezes Rutkowski mówił, że Browar stać na finansowanie drugoligowego klubu, szkoda, że nic z tych obietnic nie wyszło, i Browar daje tyle samo lub niewiele więcej jak w trzeciej lidze. Dobrze, że prezydent dał na wyjazdy, bo już dawno ŁKS by zbankrutował. Nie ma co się oszukiwać, najbliższe miesiące zadecydują o tym czy w sezonie 2007/2008 Łomżyński Klub Sportowy zagra w lidze trzeciej, czwartej czy B-klasie. Druga liga przerosła możliwości całej Łomży.

P.S. Panowie Poteraj i Zajkowski, co z zapowiadaną w lipcu Sportową Spółką Akcyjną? Oczywiście były to słowa rzucone na wiatr i nic z tego nie wyjdzie!

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

DUPKI WSZYSTKIE . JA MÓWIŁEM JUZ PÓŁ ROKU TEMU ŻE 3 LIGA NEXT TIME WITA TO KAŻDY PO MNIE JECHAŁ I CO MÓWIŁEM PRWNDE BO WIEM CO SIĘ W TYM GÓWNIANYM ŁKS - SIE SIĘCI.

NA POCZĄTEK STADION, PÓŹNIEJ DAŁNY DZIAŁACZE, PRZEDEWSZYSTKIM KASA I SPONSOR PÓŹNIEJ BĘDĄ LIGI 2 I 1

"z łomży , przeniosłem sie do białego , ale dalej im kibicuje"

prawdomuwny, ile masz lat? dałeś temat, że już nic nie napiszesz na tym forum. Nikt Ciebie tu nie chce. Wy-dalaj stąd.

"DUPKI WSZYSTKIE . JA MÓWIŁEM JUZ PÓŁ ROKU TEMU ŻE 3 LIGA NEXT TIME WITA TO KAŻDY PO MNIE JECHAŁ I CO MÓWIŁEM PRWNDE BO WIEM CO SIĘ W TYM GÓWNIANYM ŁKS - SIE SIĘCI. "

loko - no i? Chcesz przez to powiedzieć, że masz talent do wróżbiarstwa? Ile razy jeszcze to powtórzysz, że tak mówiłeś? Oczekujesz gratulacji za swoje kretyńskie przepowiednie?

(---.lom.vectranet.pl) zrzesza samych antykibiców ŁKS-u. Chciałem napisać debili ale przecież każdy ma swoje zdanie...

zmieniłem zdanie , cczemu mam sie nieinteresować sprawami swojego miasta

fLoorek napisał: "(---.lom.vectranet.pl) zrzesza samych antykibiców ŁKS-u. (...)"

Trochę ostrożniej z tymi uogólnieniami, bo tak nie jest.

ja nie jestem antykibicem , poprostu żądam zwycięstwa , a przez to wasza dobroć zawodnic nic nie robią sobie z przegranych. Jest rozważana propozycja wycofania sie z rozgrywek , gdzyz niewiadomo , czy jest ten klub sens dalej utzrymywać

hahaha lks hahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szkoda kasy na tych szmaciarzy te blazny robia nam kaszane na cala polske!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do okregowki z nimi tam przynajmniej szmaciarze nie beda zebrac na boisko bo beda mogli na lakach grac!!

łks - oni by niedali rady nawet w lidze niepelnospeawnych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do bani jest ten lks!!!!!!!!!!!

Panie Zajkowski
Co się dzieje? Gdzie przyczyna?
Mam nadzieję, że Pan wyjaśni, o co chodzi.

Bo chyba to NIE jest celowe przegrywanie... nieprawdaż? Unia Janikowo do wybitnych drużyn nie należy, a 3 do 1...

To, co stało się w sobotę w Grajewie jako żywo odzwierciedla sytuację, której byliśmy świadkami w czerwcu na meczu Polska - Ekwador. Mecz oczekiwany od dawna, przeciwnik nie najwyższych lotów, biało-czerwony stadion i... kicha. Tak, jak wtedy najsłabszym elementem byli pilkarze, bo nie można w przypadku obu tych meczy mówić o zespole. To była jedynie zbieranina, z której jedynie trzech-czterech zawodników ma pojęcie o grze w II lidze, reszta nadaje się na kaszankę.

Ale to nie tylko wina pilkarzy, że zagrali słabo, a nawet źle. Jak zwykle w takich sytuacjach, taką nie inną spowodowało kilka czynników. Brak odpowiedniego przygotowania zespołu do sezonu, spowodowany wiadomymi zawirowaniami w klubie, za co odpowiada zarząd poprzedni (kłaniam się, Panie Z. & Ska, chociaż wątpię, czy do Pana moje pokłony dotrą :-) ). Brak własnego stadionu i miejsca, gdzie można by było porządnie trenować (kłaniam się, Panowie B. & S., nie omieszkam Panom podziękować w listopadzie!), brak JEDNEGO miejsca, gdzie można grać mecze u siebie i ganianie z miejsca w miejsce niczym tabor cygański (brawo dla nowego zarządu, który nie uczynił NIC, by taki stadion znaleźć i dopiero groźby PZPN wymusiły na zarządzie jakieś działania, dzięki wielkie, Panie K.& Ska!), pozoranckie działania Rady Miejskiej, na czele z kandydatem na nowego Prezia Panem B. i bynajmniej nieupolityczniającym sprawy LKSu Panem W., wreszcie sam Pan Trener, który owszem, zastał trudną sytuację w klubie, owszem, zastał zespół rozbity, ale też - czas uderzyć się w piersi - chyba nic nie zrobił, by to zmienić. Jak mówiłem przy jego nominacji na to stanowisko, obawiałem sie tego człowieka. Niewątpliwie wybitny niegdyś pilkarz, jeden z najlepszych stoperów w latach 90ych, ale to jeszcze nie gwarantuje, że jest dobrym trenerem. Mając najlepszy kadrowo zespół w lidze, bo takim była w zeszłym sezonie Unia, przegrał w lidze z biedniutką Kanią Gostyń. Po prostu nie wierzyłem w tego człowieka i nie wierzę. Zresztą, sam P. Jakołcewicz przyznaje, że na ŁKS już chyba nie ma pomysłu. Defensywna taktyka nie przynosząca efektu, nietrafione - przynajmniej wg mnie - zmiany. Czy czas odejść? Nie wiem, ale na pewno czas zmienić sposób myślenia, Panie Trenerze i wykazać więcej odwagi.

A co zostało nam, kibicom? Trzymać kciuki, by zespół dotrwał do końca, oraz liczyć na to, że wiosną karta się odmieni i będziemy drugą Polonią Bytom. Mecz z Jagiellonią pokazał, że w tym zespole jednak drzemie jakis potencjał i jeśli zostanie wzmocniony porządnym napastnikiem (tylko czy będzie nas na takowego stać?!), oraz umiejącym podawać ze skrzydła pomocnikiem na flankę (a nie tylko biegającym po nij bez pożytku), oraz przepracuje jak się należy zimę, to... może jednak nastanie jakiś cud i załapiemy się w tabeli na miejsce wyższe niż 15. A w barażach moze nastąpi drugi cud.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

I jeszcze jedno: zauważyłem jedną prawidłowość, że teraz jada po ŁKSie ci, których rzadko, bądź wcale nie widać bylo na meczach klubu w przeszlości. Więc może weźcie Panowie swoje zabawki i idźcie do innej piaskownicy, skoro Wam ta nie odpowiada?

Tłumacząc zaś na język bardziej zrozumiały: Poszli WON OD ŁKSu!

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org