sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
cos dla klubowiczow...

jesli ktos ma ochote pobawic sie przy troche innych rytmach niz te ktore serwuja w lomzynskich lokalach dje to:
26.12.2003
klub BAZA
Ostroleka
zagraja dj:exstasy(w-wa)
leming(w-wa)
fx(ostroleka)
sensor(lomza)
vampire(ostroleka)
2 sceny
muza:techno,tech-house,deep&tribal house,break beat
wizualizacje komputerowe
.....byc moze niedlugo bedzie tez ciekawa impreza w lomzy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: cos dla klubowiczow...

BAZA ma fajny klimat :)

Ktoś z Was się może tam wybiera i ma jakieś wolne miejsce? Chętnie dorzucę się do benzyny ;-)

Pozdrawiam

wiesz co, ja się jeszcze zastanawiam
nie jestem straszną fanka techno (chociaż przyznam ze przed Prodigy kłaniam sie w pas:) ale mam ochotę na taką imprezkę
pogadam z ludkami i dam znać
pozdrawiam :)

wiem coś o tym.... nie przepadam za tą muzyką, w samochodzie jak słucham radia to najczęściej dwójki... z tasiemek puszczam sobie The Doors i Def Leppards (itp) ....
...ale zdarzyło mi się być (przyznaję, że praktycznie całkowicie przez przypadek) na otwarciu Fabryki (chyba tak się nazywa ta miejscówka) w Białymstoku, kilku DJejów, muzyka, projekcje wideo, w jednej z salek Odyseja Kosmiczna..... świetna impreza! ...naprawdę podobało mi się....
...ale nie wiem czy po raz wtóry bym się wybrał - chyba że znów przez przypadek ....

miłej zabawy!

---
PGG

kashia to jak coś będziesz wiedzieć to rzuć tutaj. Ja się chętnie wybiorę.

Pozdrawiam

nie ma sprawy Mr S
spróbuj jeszcze zrobić coś z FlashMobem może Ci się uda... :)

Na FlashMob w Łomży straciłem już nadzieję. W 5 osób nie ma sensu nic robić. Idea tego zjawiska polega na tym, że przychodzi większa ilość osób...

Pozdrawiam

nooooooo na pewno większa niż 5
nie traćmy nadziei, może się jeszcze coś kiedyś wykroi...

To wybiera się ktoś do tej Ostrołęki? kaschia wiesz już może coś?

Pozdrawiam

witam

do Ostrołęki się jednak nie wybieram, zdecydowaliśmy się ze znajomymi iść do naszego ukochanego pubu na koncert Polityki. bardziej nam zależy na spotkaniu z dawno niewidzianymi ludkami niż na koncercie, ale decyzja podjęta

życzę dobrej zabawy i ostrych beatów :)

pozdrawiam

kasia

MrS z tego co wiem to bedzie jechac kilka osob(tych ktore ja znam) ale co do miejsc to narazie nie wiem czy beda miec,sam zreszta mam tez narazie problem z transportem(a raczej kto ma byc driverem) bo w tym dniu nie bede mogl odpuscic sobie opojstwa... kaschia thx(ostre bity napewno beda)
pozdrawiam i zycze wszystkim dobrej zabawy:)

moze nie za bardzo do tematu ale FlashMoby byly w Łomży juz dwa i na obydwu nie bylo wiecej niz 15 osob,ale byly udane :]

Nom i po imprezce ... Extazy przybyl zwazony hehe i sie potykal o kurz ... Sensor zajebiscie zagral [ zreszta u tego kolezki to juz norma :) - i mowie to obiektywnie ], Bombel tez niezle przyatakowal w swym secie. Duzo ostrego technicznego grania. Na gorze my atakowalismy laptopowe bzdury z Mao i innymi [jeśli ktoś wie o kim mowa :) ] ... bylo milo i fajnie aczkolwiek ciut za zimno. Jesli ktos chce sie zabierac na nastepne imprezki -> sluze e-mailem dah@o2.pl . Za jakiś czas kolejna sie bedzie kroic i dam znac wszystkim ktorzy sie odezwa. pzdr !!!
[a teraz niestety w pracy bubububu :( ]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org