Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabójstwo sprzed 10 lat |
"W Łomży ożyły na nowo wspomnienia dramatu sprzed 10 lat. Pod dyskoteką zamordowano wówczas 17-letniego Sylwestra Milewskiego. Teraz na ławie oskarżonych zasiadł według prokuratury główny zabójca. " Koleś ponoć przez 10 lat mieszkał sobie na Greenpoincie. Miał normalne prawo jazdy, jezdzil na ryby. Czesto imprezowal. Połowa Greenpointu go znała i wiedziała co zrobił. Dopiero po 10 latach ktos doniósł. Wpadło FBI i zwinęło "karka". Szkoda bo juz sie prawie zamerykanizował..........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabójstwo sprzed 10 lat |
ZAMKNIJ KIBEL.
|
|
hej tomnik kto ty jestes ze tyle wiesz ??? ile ty masz lat , i z kad ty glabie jestes ??? wszyscy w lomzy wiedza ze to nie on , tylko tatusia synalek-tego od ksiezy,prokuratorow,i benzynki !!! mysle ze wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi !!! pan kur.....ki sie pewnie osral ze w koncu wszystko wyjdzie na jaw !!!!!!!!!! a tak poza tym, to ten niby winny jest obywatelem usa i polski i nigdy nie mieszkal na greenpoincie ,,,,,, malo tego to sam odnawial polski paszport 3 lata temu i sam go odbieral z manhattanu z konsulatu ,,,,, mario
|
|
mieszkal w garfield
|
|
wow ilu obrońców niewinnego człowieka, to koledzy czy naoczni świadkowie?, a na marginesie podoba mi się sformułowanie lomzanina: "pan kur.....ki sie pewnie osral ze w koncu wszystko wyjdzie na jaw !!!!!!!!" bo smród już czuję nawet tutaj niech sprawiedliwości stanie się zadość, poczekajmy
|
|
to widzę,że bardzo dużo ludzi głupich i ograniczonych mieszka w Usa skoro pasuje im życie obok mordercy!! był i widział to czemu uciekł skoro był niewinny?? bigi2004
|
|
Mazur też uciekł....
|
|
Czesiek z Grajewa też uciekł............
|
|
a kto to powiedzial ze on UCIEKL - kto ???? = wypuscili go po roku , dali paszport , dostal wize , wsiadl w samolot i wylecial do rodzicow - PROSTE ????? i kazdy wiedzial ze on leci , nawet prokurator !!!!! a wiec UCIEKL czy wyjechal ??? i do bigi 2004 - wiesz napewno ze byl i widzial ??? i pewien jestes ze to on jest morderca , odpisz rafalku ,,, mario
|
|
płk Kukliński też tylko wyjechał...?
|
|
lomzanin sam wyciągnij wnioski. nie byłem bo dla mnie stany to zepsuty kraj i potrafie sobie nieźle poradzić w pl:P bigi2004
|
|
tak, a on sie pewnie w usa wszystkim przedstawial'czesc jestem x.y. ,morderca' na takich tu tylko czekaja zapewne, tylko czemu ci ograniczeni ludzie zlapali faceta i wyslali go do polski, by zostal osadzony bigi2004, jak myslisz basia1166, nie rozumiem twojego WOW ilu obroncow sie znalazlo, policz
|
|
Nie rozumiem w jakim celu toczycie tą dyskusję... Niech sprawą zajmie się Polcja,prokuratura oraz sąd i niech sprawiedliwości stanie sie zadość jeżeli naprawde on jest mordercą...
|
|
oj bigi ,, jestes zalosny - czy do stanow jezdzi sie tylko po pieniadze ??? zapytaj sie tych ktorzy stany zwiedzili czy to zepsuty kraj - zal mi ciebie ,,,,, bardzo madra wypowiedz mieczkosia ..... marco co ty sugerujesz ??? mario
|
|
lomzanin: no wlasnie moja ciocia z wujkiem byli typowo turystycznie na miesiąc czasu... mają bardzo mieszane uczucia co do USA... np. NYC określili jako totalny syf i burdel... z resztą byłem dwa razy w USA i sporo miejsc zwiedziłem... jest kilka rzeczy do obejrzenia, ale ogolnie nie ma się czym zachwycać... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
saneone - wujek pewnie zwiedzil demolke a ciocia plejsy , wiec zabrali sie z powrotem do polski -sami sie przekonali ze mit dolarow lezacych na ulicy to byl i jest tylko MIT ,,, mario
|
|
FAJNIE TYLKO Z KAD FBI WIEDZIALO ZE ON TAM JEST I ZE TO ON SKORO NORMALNIE SOBIE ZYL COS CHYBA NIE TAK KOLES NAOGLADALES SIE CHYBA ZA DUZO FILMIKOW O GANGSTERACH TAM JEST INNE PRAWO NIEMA DOWDOW NIEMA SPRAWY TO NIE PL gizmo
|
|
Nie lubię Amerikanów
|
|
wypowiadacie sie w sprawie o ktorej nie macie pojecia. czy chociaz jedna osoba z was tam byla? poczekajmy na wynik sprawy w sadzie, chociaz z polskim prawem i ukladami lomzynskimi moz byc roznie to fakt, ale nie mozna zasczuc chlopaka ktory, byc moze jest niewinny. ja slyszalam jakas wersje tej sprawy, ktos z Was inna nie mozna pisac glupot jesli zadne z nas tam nie bylo. nie wiemy - nie wypowiadajmy sie
|
|
a tomuś ma niespokojne noce....... mój świat - moja muzyka
|
|
Nie widziałem Nie słyszałem Nie znam ======= NIE oceniam
|
|
moze i ma niespokojne noce moze nie od dzis jak jest winny miejmy nazieje ze w koncu zostanie ukarany ale ten ktory naprawde zabil. ja slyszalam kilka wersji tej sprawy. szkoda tylko mlodego chlopaka, zmarl w tak glupi sposob, przez jakiegos debila, ktory chcial sie popisac przed towarzystwem ze jest taki kozak to niech teraz ten kozak dozywocie dostanie
|
|
Autor: lomzanin (---.cable.mindspring.com) Data: 30-09-06 01:46 hej tomnik kto ty jestes ze tyle wiesz ??? ile ty masz lat , i z kad ty glabie jestes ??? wszyscy w lomzy wiedza ze to nie on , tylko tatusia synalek-tego od ksiezy,prokuratorow,i benzynki !!! mysle ze wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi !!! TAK CZYTAM OD CZASU DO CZASU TE FORUM I JESTEM POD WRAŻENIEM BRAKU INTELIGENCJI U WIELU. CO DO LOMZANINA TO CHCIALBYM WIEDZIEC CZY BYL UCZESTNIKIEM BADZ SWIADKIEM TEGO WYDARZENIA, KTORE MIALO MIEJSCE 10 LAT TEMU. PODEJRZEWAM, ZE BAWIL SIE WTEDY W PIASKOWNICY. SZCZERZE? TO WSPOLCZUJE TOMKOWI K. BO ON JAKO JEDEN Z OSKARZONYCH NIE UCIEKL, CHOC STAC GO ZEBY WYJECHAC ZA GRANICE CZY DO INNEGO MIASTA I ZYC JAK PAN Z NOWA TOZSAMOSCIA!! A DLACZEGO?? PO CO ZOSTAL I ZYJE MIEDZY TAKIMI ZAWISTNYMI LUDZMI? CZY NIKOMU NIE PRZYSZLO DO GLOWY, ZE ZOSTAL NIESLUSZNIE OSKARZONY, BO JEST BOGATY?? LUDZIE! NAJLEPIEJ PRZECIEZ WIESZAC PSY NA KIMS KTO MA WIECEJ PIENIEDZY OD NAS! BO PRZECIEZ MA SZMAL TO JAKOS Z TEGO WYJDZIE!! TO JEST WLASNIE PROSTACKIE MYSLENIE. JEGO NAJWIEKSZA KARA JAKA PONOSI TO ZYC MIEDZY WIESNIAKAMI, KTORZY ZAMIAST ZAJAC SIE ROBOTA I PATRZEC NA SWOJA DUPE, ZAJMUJA SIE TAKIMI SPRAWAMI JAK TA! NIE BYL JEDYNYM UCZESTNIKIEM TEJ BUJKI! ALE MALO KTO TO WIE, BO TAMCI NIE MIELI BOGATEGO TATUSIA I O NICH SIE NIE MOWI!! I NIESTETY NIE ON ZADAL MORDERCZY CIOS! A WBREW POZOROM STANAL W OBRONIE OFIARY! MAJAC WTEDY 17 LAT NIE ZDAWAL SOBIE SPRAWY JAK CHYTRZY BYLI JEGO "KOLEDZY"! I WKAPALI BOGATEGO MALOLATA! PARANOJA! KAZDY KTO GO OSKARZA JEST PEWNIE PUSTAKIEM, KTORY PEKA Z ZAZDROSCI, ZE NIE MOZE POZWOLIC SOBIE NA TO CZY NA TAMTO! NIE JESTESCIE W STANIE POSTAWIC SIE W JEGO SYTUACJI, BO JESTESCIE POPROSTU SZARAKI, A NA FORUM CHCECIE ZABLYSNAC! NIE MACIE NIESTETY CZYM! DO ROBOTY PATALACHY, A WIEKSZOSC DO KSIAZEK I LEKCJE ODRABIAC!!
|
|
wylacz tego capsa bo nie mozna zrozumiec co napisales, nie ma co oskarzac jak sie nie widzialao, wersji jest w **** a najlepiej wiedza co co tam byli
|
|
zamiast snuc domysly lub powtarzac plotki wyssane z palca, dlaczego nie pojdziecie na rozprawe do sadu - wstep wolny dla wszystkich - i nie posluchacie co mowia przesluchiwani uczestnicy tego zajscia. Niektorzy z was pewnie nie wiedza, ze w zajsciu brali udzial nie tylko pan Ch. i pan K. ale jeszcze kilka innych osob i chyba musi cos w tym byc gdy kilku z uczestnikow tego zdarzenia wskazalo na pana Ch. jako tego ktory rzucil w chlopaka slupkiem. Natomiast nikt nie wskazal na pana K. ani na zadna inna osobe. Czy obciazaliby niewinnego goscia, w dodatku kolege lomzynskiego mafiozy, chyba nikt by sie nie odwazyl... Nie mozna mieszac czlowieka z blotem, gdy sie nie ma zadnego pojecia o sprawie i lepiej zamknac dziub niz powtarzac ploty, ktore wziely sie chyba z zazdrosci, bo niektorzy nie moga przepatrzec ze komus sie lepiej powodzi. Czekajcie na wynik sprawy, jak nie bedzie dowodow na jego wine nikt do paki niewinnego nie wsadzi, a sprawa zapewne nie zakonczy sie na sadzie w lomzy, wiec nie obawiajcie sie ze skaza niewinnego.
|
|
Autor: ggabbi (---.energis.pl) Data: 04-10-06 12:15 "(...) Czy obciazaliby niewinnego goscia, w dodatku kolege lomzynskiego mafiozy, chyba nikt by sie nie odwazyl... (...)" - chociażby za to powinni mu się do dupy dobrać, bo to normalne nie jest... jaki on święty jak ma kolegę bandytę... LOL
|
|
bull_eye madra wypowiedz kto jest winny niech placi - nagle mowi sie tylko o 2 chlopakach a gdzie jest reszta z nich? to teraz okazuje sie ze tamtym wszysko ujdzie? niech lepiej wezma sie wszystkim za tylki i znajda prawdziwego winnego- tego co uderzyl slupkiem, bo to byla najgorsza rzecz (uderzyc lezacego juz chlopaka). tak naprawde to jeden z nich byl najgorszy. a teraz pytanie do chlopakow: ILU Z WAS BILO SIE NA DYSKOTECE ALBO GDZIEKOLWIEK INDZIEJ?????czy zawsze bylo fair - jeden na jednego? a moze 5 na 1????? ja bylam swiadkiem niejednej bojki pod dyskoteka, ile razy ochrona wyrzuca takich kolesi z lokalu a potem robcie co chcecie, pozabijajcie sie chlopaki. i drugie pytanie: czy w tamtejszej dyskotece BOLERO byla wogole jakas ochrona? ja nie chodzilam do tej dyskoteki wiec nie wiem, ale watpie........
|
|
giina napisała: "a teraz pytanie do chlopakow: ILU Z WAS BILO SIE NA DYSKOTECE ALBO GDZIEKOLWIEK INDZIEJ?????czy zawsze bylo fair - jeden na jednego? a moze 5 na 1????? " mi się raz dostało pod klubem... od 4 typów... raz nie dawałem sobie rady 1 na 1 (przewróciłem się i kopanie leżącego się zaczęło) to trzech kumpli mnie wyręczyło... i bardzo wiele razy 1 na 1... ale wolę pokojowo rozwiązywać sprawy... biję się tylko wtedy, kiedy MUSZĘ ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
sane one i co byloby zeby znalazl sie jeden taki przyglup z betonowym slupkiem w reku? trzech nie chcialoby bic az tak zeby zabic, tylko jeden debil, wiec jak uwazasz-niech placa w takiej sytuacji wszyscy czy 1?
|
|
zasadniczo powinni go powstrzymać... ale wiem z autopsji, że różnie bywa z logicznym myśleniem w czasie bójki... myślę, że jeżeli lekarz sądowy stwierdza, że chłopak zmarł od uderzenia betonowym słupkiem to jedna osoba powinna zostać skazana za spowodowanie śmierci, a reszta za współudział... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
hmoje skromne zdanie: skoro w zajście było zamieszane kil;ka osób, a nie można ustalić sprawcy bezpośredniego, ukarać wszystkich jednakowo.
|
|
moje skromne zdanie, wez kolo i jebnij sie w czolo, wlasnie przez podobnie myslacych do ciebie w Polsce siedzi tyle niewinnych osob!!
|
|
hej kolego nie tak ostro :P kazdy ma prawo do swojego zdania moze nawet ma powody... tak czy inaczej masz racje - nie chcialabym isc siedziec za czyjas glupote
|
|
co nie tak ostro?? a czy jej slowa nie byly ostre?? karac kogos nie majac dowodow??
|
|
to mam inną propozycję. Całkowicie OT. Zmienić nazwę forum. Bo "dyskusyjne" jest chyba tylko z założenia. Ta "dyskusyjność" ma z rzeczywistością tyle wspólnego co świnia z baletem.
|
|
nie kazda dyskusja jest grzeczna i kulturalna kazdy ma prawo wypowiedziec sie na tym forum
|
|
JA przeginasz trochę !! Żebym bym moderatorem to za taką wypowiedz dostałbyś już bana !!
|
|
mieczkoś: żeby ktokolwiek był tu moderatorem. Bo chyba takowy nie istnieje?
|
|
napewno nie ma moderatora przeczytajcie wypowiedzi tylko pod tym tematem ;) ale tak naprawde JA ma racje chociaz rzeczywiscie przesadzil troche... mysle ze tez nie chcielibyscie siedziec za kogos....
|
|
Mieczkoś pajacu ja ci juz pisałem kiedyś co mysle o tobie, ty moderatorem, ty umiesz tylko klikac w klawiature pajacu
|
|
mieczkoś997: natknę się kiedyś na twą niewyjściową jaźwę (którą pokazujesz na fotka.pl) to ci w nią napluję... świętojebliwy się znalazł ***** wasza mać... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |