Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarz rodzinny - alergolog |
Znacie może jakiegoś dobrego lekarza rodzinnego, który by znał się chorobach i alergii - nie prywatnego (coś jak Wilińska-tylko że przez nią trzeba jeść suchy chleb po kilku wizytach w miesiącu :( .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarz rodzinny - alergolog |
Bardzo polecam Chomącik-Paszkowską
|
|
Polecam dr.Maksimowicza,wyciągnął mi dzieciaki z alergii i refluksu(ciągłe infekcje,kaszel,zapalenia płuc itd.)Bierze 40-50 zł,ale jak musi przyjść kilka razy pod rząd,to kolejne wizyty gratis...Nr 0604 46 63 96.
|
|
Rzeczywiscie Pani doktor Wilinska jest droga ale za to skuteczna.
|
|
Ok Wilińka jest dobra ale nie zarabiam 3000 miesięcznie.... niestety
|
|
Ja również polecam dr. Maksimowicza. Jest świetnym specjalistą i pomógł mojemu synkowi. Gdyby nie ten lekarz pewnie zjadłby kilogramy zbędnych antybiotyków, ponieważ lekarze rodzinni w Łomży nie bardzo mają pojęcie na temat alergii pokarmowej czy refluksu. dream on
|
|
A państwowego znacie jakiegoś?
|
|
Ja stałam przed tym dylematem 2 lata temu i przeczesałam całą Łomżę w poszukiwaniu kompetentnych i skutecznych lekarzy. Niestety nie znalazłam dobrego państwowego. Może jednak cos sie zmieniło przez ten czas? dream on
|
|
hmmm proponuje Pana M.Szewczyka przyjmuje w eskulapie
|
|
tradycyjnie polecam dr. chomoncikowa, lecze sie u niej od urodzenia i jest wszystko okej, kobieta zna sie na rzeczy i wie co robic w ostatecznosci dr. kulas
|
|
Oj tego Maksymowicza to chyba ciągle chwali jedna i ta sama osoba. Cóż, pozdrawiamy Pana doktora i jego rodzinę. Reklama dzwignią handlu. :))
|
|
Do Krab: Możesz pisać co chcesz, ale tak sie składa, że diagnoze postawioną wcześniej przez dr. Maksymowicza potwierdziły również badania w DSK, podczas gdy inni lekarze tutejsi w ogóle wykluczali u mojego syna refluks. P.S. O doktorze Szewczyku również słyszałam dobre opinie. dream on
|
|
To chyba jednak zapiszę małą do dr. M.Szewczyka, dzięki za pomoc!
|
|
A jeszcze 1 pytanko małe dzieci (4lata) przyjmuje?
|
|
Z tego co wiem, to 4 latków też przyjmuje. Moja koleżanka leczy u niego dzieci, więc myślę ze nie będziesz miała problemów z zapisaniem. No chyba, ze ma już komplet pacjentów. dream on
|
|
A polecicie jakieśl leki doraźne na alergię? Joł joł
|
|
Ale jaką? Wziewna? Jesli tak to polecam jakiś lek antyhistaminowy. U mnie najlepiej sprawdza się Allegra: http://www.alergia-allegra.pl/ A do tej pory przetestowałam juz naprawdę bardzo wiele leków tego typu. Jedna tabletka i wszystko z głowy. Warto jest również zrobić sobie testy alergiczne. Ja mialam robione testy z krwi.Przynajmniej wiem na co mam alergię.
|
|
Przy alergii dużą ulgę dają wszelkiego rodzaju zabiegi rozluźniające zatoki i odtykające nos. Dobrze w tej kwestii wykorzystać nebulizatory lub dobry inhalator. U mnie już od wielu lat trwa walka z alergią. Ostatnio musiałam wymienić inhalator. Wiele osób poleca inhalatory marki omron. Znalazłam ten model https://kredos.pl/inhalatory/inhalator-omron-c28-specyfikacja w dobrym sklepie medycznym. Wygląda na to, że ma też funkcję nebulizatora.
|
|
A sprawdź tutaj alergiczne.info/profil-pediatryczny/ wiem , że na bank mają placówkę we wrocławiu ale mieli tez otwierać w Łomży. A bardzo fajni lekarze!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |