sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Życzę Wam Wesołych Świąt...

...wiele radosnych chwil z rodziną i zadowlenia z prezentów.

Życzę Wam wszystkim i sobie byśmy przy blasku świec, kolorowej choince i zastawionym smakołykami stole, pamiętali z jakiej okazji obchodzimy to święto. Byśmy pamiętali o jego przesłaniu przez cały nadchodzący rok.

Szczególnie pozdrawiam tych, których znam osobiście, z którymi chciałbym przełamać się opłatkiem: TZ, Indar, Jacko, markm, Evaa, Zbych, sura, MrS - jeśli ktoś tu się nie odnalazł, tzn. że akurat nie pamietam nicka, a nie chciałem operować nazwiskami. Pozdrawiam też wszystkich pozostałych dyskutantów,współpiszących, a także tych, którzy tylko czytają nasze wypociny :).

Pozdrawiam i jeszcze raz życzę: Wesołych Świąt!

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Życzę Wam Wesołych Świąt...

Dzięki Piotrze i spełnienia marzeń - dla Ciebie w "odwecie" życzeniowym + Twoje życzenia. Dla mnie to wyjatkowe Święta, pierwsze i ostatnie w stanie narzeczeńskim, nastepne...
ciiiiii......
:-)

dobranoc, marzenia, chodźcie, sny...

Życzę Wam wszystkim pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia a niechaj nadchodzący, Nowy Rok będzie lepszy niż poprzedni i przyniesie Wam dużo zdrowia, pieniędzy i sukcesów zarówno w sferze osobistej, jak i zawodowej.

Pozdrawiam

Rowniez dziekuje Ci Piotrze za zyczenia,
...Tobie i wszystkim tu obecnym, znajomym i nieznajomym... skladam zyczenia spokojnych Swiat, pelnych ciepla domowej atmosfery, zapachu choinki unoszacego sie w poblizu i karpia na talerzu, bialego puchu zakrywajacego niedoskonalosci zimy za oknami, sianka pod obrusem i...malego snieznego "oplatka niosacego radosc i milosc" dzielona miedzy bliskich..... a takze zycze Wam szampanskiej zabawy Sylwestrowej i duzo pomyslnosci oraz sukcesow w nadchodzacym Nowym Roku 2004

Evaa

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Dziekuje bardzo...
Panie i Panowie, przyjaciele i Ci nieznani...
Wesołych, Spokojnych, Ciepłych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
hojnego św. Mikołaja, gadającego karpia...
Szczęśliwego Nowego 2004 Roku, oby wszystkie Wasze najskrytsze marzenia znalazly swoje spelnienie.

klaniam sie nisko i pozdrawiam

Krzysztof "Indar" Babinski
Chorągiew Ziemi Łomżyńskiej

Dziękuję ...

Dla Wszystkich Was i Każdego z osobna Życzenia Błogosławieństwa Bożego, Zdrowia, Radości, Powodzenia w życiu osobistym i zawodowym.
Pamiętajmy, że nowy rok musi być lepszym od tego, który mija. Razem możemy więcej.

Pozdrawiam MarekM

Ja tez zalaczam serdeczne zyczenia Wesolych Swiat Bozego Narodzenia i wszelkiej pomyslnosci w Nowym Roku wszystkim Lomzanom, tak tym 'lokalnym', jak i tym wszystkim rozrzuconym po swiecie.
Merry Christmas and a Happy New Year!
Rysiek

Już wigilijna noc......Trochę mrozu za oknem........a u mnie w domu przyjemnie i ciepło! Zyczę Wam też takiego ciepła!

Uff.. jeszcze udało się!!
Wszystkiego co najlepsze życzę Wam.

:-C

Dziekuję Piotrze za piękne życzenia i ja się przyłączam, a jako że poeci są tymi, którzy najlepiej rozumieją ludzkie dusze pozwólcie, że posłużę się słowami J. Kochanowskiego:

...Ja, Panie, niechaj mieszkam w tym gnieździe ojczystym,
A ty mię zdrowiem opatrz i sumieniem czystym,
Pożywieniem uczciwym, ludzką życzliwością,
Obyczajami znośnymi, nieprzykrą starością....

Czego Wam Wszytkim serdecznie życzę. Zbych.

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org